ČELSI HOĆE DA SE REŠI PETROVIĆA: Srpski golman ih SPAŠAVAO bruke, a "plavci" ga ponudili ITALIJANIMA

Autor:

Sport

20.07.2024

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je standardan na golu minule sezone

ČELSI HOĆE DA SE REŠI PETROVIĆA: Srpski golman ih SPAŠAVAO bruke, a "plavci" ga ponudili ITALIJANIMA

Foto: Starsport

Iznenadio je Čelsi ceo fudbalski svet kada je prethodne sezone rešio da dovede Đorđa Petrovića u svoje redove iz Nju Inglanda. Nije čuvar mreže dobijao šansu, kao što se očekivalo, ali se povredom Roberta Sančeza sve promenilo. Dobio je priliku da se pokaže i iskoristio je pokazavši se odmah u FA Kupu gde je odbranio ključni penal. Branio je standardno do kraja sezone.

Međutim, budućnost srpskog golmana postaje sve neizvesnija kako se bliži kraj prelaznog roka. Po dolasku u Čelsi, malo ko je očekivao da će uprava kluba pružiti priliku Petroviću da brani, ali se on pokazao kao pouzdan golman. Međutim, najnovije informacije ukazuju na to da će morati da napusti klub kako bi napravio mesto za potencijalno novo pojačanje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Petrović na golu

Čelsi je izrazio interesovanje za dovođenje Andreja Lunjina iz Real Madrida, što bi značilo da će ili Robert Sančez ili Đorđe Petrović morati da napuste klub. Prema informacijama koje dolaze sa "ostrva", sve je izvesnije da će baš Petrović biti taj koji će napustiti Stamford Bridž.


Čelsi je već ponudio Đorđa Petrovića Đenovi, ali je ovaj klub odustao od transfera zbog finansijskih razloga. Ipak, postoji mogućnost da se pregovori nastave, posebno s obzirom na to da je Đenova nedavno prodala svog prvog golmana Đozepa Martineza Interu.

Dok se pregovori i spekulacije nastavljaju, ostaje da se vidi gde će srpski golman nastaviti karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading