NIŠTA OD PRVOG IRANCA U ZVEZDI? Ovo fali za dolazak (VIDEO)

Autor:

Sport

20.07.2024

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda ozbiljno pristupa svojoj politici dovođenja novih igrača.

NIŠTA OD PRVOG IRANCA U ZVEZDI? Ovo fali za dolazak (VIDEO)

Foto: Starsport

Poslednjih dana iranski mediji su bili preplavljeni vestima o navodnom odbijanju bogate ponude za Mohameda Džavada Hoseindžada, ali prema saznanjima Mozzart Sporta, istina je nešto drugačija. Ofanzivni vezista je bio na radaru Crvene zvezde, ali zbog nedostatka relevantnih podataka o njemu, klub je planirao da ga dovede na probu u Beograd. Međutim, menadžerski tim igrača Sepahana je odbio ovu mogućnost, stavljajući tako tačku na eventualni dolazak prvog Iranca u istoriji ovog kluba.

 

 


Scouting služba Crvene zvezde aktivno je tragala za pojačanjima, te je Hoseindžad bio u fokusu interesovanja. Potencijalno dovođenje iranskog reprezentativca predstavljalo bi značajan korak ka internacionalizaciji tima, ali izostanak relevantnih informacija o igraču predstavljao je prepreku u realizaciji ovog plana.

Iranski fudbal beleži sve veći uticaj na evropskoj sceni, a talenti poput Hoseindžada privlače pažnju brojnih klubova. Odbijanje ponude za ovog igrača ukazuje na to da Crvena zvezda ozbiljno pristupa svojoj politici dovođenja novih igrača, te da su spremni uložiti napore u istraživanje i angažovanje perspektivnih talenata.

Iako se spekulisalo o odbijanju bogate ponude za iranskog reprezentativca, istina je da je nedostatak relevantnih informacija o igraču onemogućio njegov dolazak u Crvenu zvezdu. Ovo pokazuje posvećenost kluba u pronalaženju novih talenata, ali istovremeno ukazuje na sve veći uticaj iranskog fudbala na evropskoj sceni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading