MNOGI SU GA ŽELELI, A ONI SU GA DOBILI: Ekvadorac došao na Karaburmu

Autor:

Sport

20.07.2024

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihael Bermudez odlučio je da svoju sreću potraži u Srbiji.

MNOGI SU GA ŽELELI, A ONI SU GA DOBILI: Ekvadorac došao na Karaburmu

Foto: printscreen/instagram

Fudbalski klub OFK Beograd uspešno se vratio u elitni rang srpskog fudbala, a u ovom projektu na klupi predvodi ih Simo Krunić. Sa ciljem jačanja tima, OFK Beograd je angažovao nekoliko zanimljivih igrača, među kojima se ističe kapiten kadetske reprezentacije Ekvadora, Mihael Bermudez. Ovaj talentovani fudbaler, rođen 2006. godine, visok je 178 centimetara i osim na poziciji napadača, uspešno pokriva i oba boka.

Mihael Bermudez je standardni reprezentativac i kapiten kadetske selekcije Ekvadora. Njegovo umeće na terenu privuklo je pažnju nekih od najvećih evropskih timova. Sa četiri postignuta gola na Prvenstvu Južne Amerike za igrače do 17 godina tokom 2023. godine, Bermudez je skrenuo pažnju Borusije iz Dortmunda, kao i "Siti grupe", čiji je deo Mančester siti. Ipak, mladi fudbaler je potpisao petogodišnji ugovor sa LDU Kitom, ali nije dobio pravu šansu u seniorskom timu.


Mihael Bermudez odlučio je da svoju sreću potraži u Srbiji, gde će se pridružiti OFK Beogradu na jednogodišnjoj pozajmici. Nakon što pokaže svoj talenat u Superligi, videćemo da li će se narednog leta pregovarati oko njegovog otkupa od strane "Romantičara" sa Karaburme.

Ovo pojačanje sigurno budi interesovanje navijača OFK Beograda i ljubitelja fudbala u Srbiji, jer dolazak talentovanog igrača poput Mihaela Bermudeza obećava uzbudljivu sezonu punu iznenađenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading