AMERIKA OSLABLJENA PRED SRBIJU?! NBA ZVEZDA SE UPLAŠILA JOKIĆA: Trener SAD i dalje ne zna roster drim-tima

Autor:

Sport

13.07.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti za Stiva Kera

AMERIKA OSLABLJENA PRED SRBIJU?! NBA ZVEZDA SE UPLAŠILA JOKIĆA: Trener SAD i dalje ne zna roster drim-tima

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Kevin Durent

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Francusku u Lionu 79:67, a najbolji pojedinac meča bio je Nikola Jokić sa 20 poena.

Sada "orlove" čekaju daleko teži ispiti u Abu Dabiju, gde će na jakom turniru igrati protiv rivala iz grupe na Olimpijskim igrama, Sjedinjenih Američkih Država, kao i Australije.

Međutim, američkom drim-timu baš ne cvetaju ruže. Jesu dobili Kanadu u pripremnom meču, ali se onda pojavila vest da je iz neznanih razloga sa spiska "otpao" Kavaj Lenard kog je zamenio Derik Vajt, a situacija se dodatno zakomplikovala dolaskom vesti da je jedna od najvećih zvezda reprezentacije, Kevin Durent, propustio trening.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Durent protiv Bogija

Prema informacijama koje prenosi ESPN, as Finiks Sansa se još uvek nije oporavio od svoje povrede i propustio je još jedan trening reprezentacije. Postavlja se pitanje da li će biti spreman za meč sa Srbijom, a prve prognoze nisu ohrabrujuće. Ovo je izazvalo zabrinutost i kod samog selektora Stiva Kera, koji je izjavio: "Znam da još ima nekoliko nedelja dok ne donesemo odluku o rosteru, ali... Idemo dan po dan."

Sada se postavlja pitanje šta je sa Durentom, čije učešće u meču protiv Srbije ostaje upitno.

Američka reprezentacija će prvi meč u Abu Dabiju odigrati protiv Australije u ponedeljak, dok je meč sa Srbijom zakazan za sredu.

Ako propusti taj duel sa "orlovima", imaće "fore" da se oporavi za otvaranje Olimpijskih igara kada takođe igraju protiv nas 28. jula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading