"ORLOVI" SA SOKOLOVIMA! KOŠARKAŠI SRBIJE IMALI NEOBIČNU POSETU: Evo ko se UPLAŠIO grabljivica! Jokara i Bogi NEUSTRAŠIVI (FOTO)

Autor:

Sport

15.07.2024

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Soko zove orla"

"ORLOVI" SA SOKOLOVIMA! KOŠARKAŠI SRBIJE IMALI NEOBIČNU POSETU: Evo ko se UPLAŠIO grabljivica! Jokara i Bogi NEUSTRAŠIVI (FOTO)

Foto: KSS

Bogdan i Jokić

Košarkaška reprezentacija Srbije, predvođena selektorom Svetislavom Pešićem, trenutno se nalazi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima gde se intenzivno priprema za nadolazeće Olimpijske igre.

Između treninga, Karijevi igrači su našli vremena i za "vannastavne" aktivnosti. Ekipa "orlova" je imala priliku da se druži sa sokolovima, koji su izuzetno važni za lokalno stanovništvo. Interesantno je da u Abu Dabiju postoji čak i klinika posvećena ovim pticama grabljivicama.

Fotografije objavljene od strane Košarkaškog saveza Srbije otkrivaju da su naši košarkaši uživali u druženju sa pticama. Posebno oduševljenje su pokazali Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić, koji su nežno mazili ove grabljivice, a kapiten je čak i sam ispozirao sa dva sokola u rukama. Nikola Milutinov je takođe veselo predstavio svoju grabljivicu. Sa druge strane, Vasilije Micić i Vanja Marinković su se više fokusirali na čvrsto držanje sokola, te su izgledali malo uplašenije i nezainteresovanije od pomenutog trojca. Pogledajte kako je ovo neobično druženje izgledalo u priloženoj galeriji.

Ova interesantna aktivnost deo je šireg spektra priprema naših košarkaša za Olimpijske igre u Parizu. Srbija će se takmičiti u grupi sa Sjedinjenim Američkim Državama, Južnim Sudanom i Portorikom. Pre toga, u Emiratima, reprezentativci će odmeriti snage na pripremnom turniru sa rivalom iz Pariza, Amerikom, kao i Australijom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading