AVRAMOVIĆ LJUT KAO RIS: PARTIZAN ME NE ZANIMA! Ne dotiču me priče, šta bude - biće!

Autor:

Sport

07.07.2024

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš bez dlake na jeziku.

AVRAMOVIĆ LJUT KAO RIS: PARTIZAN ME NE ZANIMA! Ne dotiču me priče, šta bude - biće!

Foto: Starsport

I dalje aktuelni bek Partizana Aleksa Avramović očigledno je ljut na klub s kojim ima ugovor još godinu dana. To se može zaključiti iz njegove poslednje izjave u kojoj ističe da ga klub - ne zanima.

On je trenutno na pripremama sa reprezentatijom Srbije koja se priprema za olimpijski turnir.

- Ne zanimaju me te priče, trista posto sam fokusiran na reprezentaciju. Šta će biti sa klubom, to me ne zanima. U smislu da me u ovom trenutku ne dotačinje. Šta bude, biće - rekao je Avrmaović za "Meridian Sport".

"Orlovi" su u oba trening-meča pobedili Holandiju.

- Dobro smo odradili ove dve probe, naučili smo dosta iz toga. Čini mi se da smo drugu utakmicu igrali sa većim intenzitetom nego prvu. U smislu da smo povećali broj tih presečenih lopti, što nam je donelo dosta lakih poena. U narednoj nedelji nas čeka taj meč sa Francuskom, pa ćemo se onda u završnoj sedmici u Abu Dabiju sresti sa Australijom i SAD, za kraj sa Japanom, tu u Areni, pred našom publikom - dodaje Avramović.

Foto: Starsport

Košarkaši Srbije

Otkrio je i kakva je atmosfera u ekipi.

- Treniramo jako. Pripreme su uvek dosta intenzivne. Dosta se trenira, dosta se dobija informacija, dosta se uči. Ali, svima je nama ovde lepo, svi volimo što smo u reprezentaciji. Nama je stvarno lepo. Uživamo… Stvarno je privilegija biti ovde. Ništa nije drugačija. Timska hemija je fantastična. Ostalo nam je još 20-tak dana, ni toliko, do odlaska na Olimpijske igre. Stvarno se spremamo jako i želimo da napravimo neki rezultat kojim ćemo obradovati naciju - zaključio je Aleksa Avramović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading