OGLASIO SE SFEROPULOS: Evo šta je rekao!

Autor:

Sport

29.08.2024

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Želimo da budemo spremni za prvi zvanični meč!"

OGLASIO SE SFEROPULOS: Evo šta je rekao!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Crvene zvezde odigrali su prvu pripremnu utakmicu za novu sezonu na Palama u Republici Srpskoj, ostvarivši ubedljivu pobedu rezultatom 94:53. Nakon meča, strateg Janis Sferopulos izneo je svoje utiske, ističući važnost susreta pred navijačima na Palama i zadovoljstvo što su im pružili priliku da gledaju njihov omiljeni tim uživo.

Sferopulos je naglasio da je ovo bila prva utakmica u predsezoni, prilika da tim preseče seriju teških treninga i da igrači počnu da igraju zajedno. Istakao je Janis da je prerano davati ocene, ali je izrazio zadovoljstvo ostvarenim, posebno ističući trud u odbrani i iskorišćavanje prilike da trče po terenu. 

 - Bilo je veoma važno da što smo igrali utakmicu pred našim navijačima na Palama. Bilo im je zanimljivo što mogu da gledaju tim uživo. Veoma smo srećni što smo bili ovde, da smo im pružili zadovoljstvo da gledaju sve igrače koje vole. Ovo je bila prva utakmica u predsezoni, lepa prilika da presečemo seriju teških treninga. Prvi meč za sve da počnu da igraju zajedno. Prerano je da ocenjujemo, ali generalno smo se trudili da budemo dobri. Igrali smo u odbrani kako smo želeli i iskoristili priliku da trčimo po terenu. Veoma sam zadovoljan za prvu utakmicu, iako nije nešto iz čega treba izvlačiti zaključke. Želimo da budemo spremni za prvi zvanični meč - rekao je Sferopulos.

 

 

Nakon utakmice, ekipa se okreće daljim pripremama, a trener Sferopulos najavljuje nastavak jakog ritma treninga. Sledeći meč Crvena zvezda igra protiv ekipe Igokee u subotu, pružajući navijačima nove prilike da podrže svoj omiljeni tim.

Posebno zanimljiv momenat bio je kontakt sa navijačima, jer je bilo važno što su igrači imali priliku da se susretnu sa svojim vernim pristalicama. Ovaj susret je sigurno bio dodatni podstrek za igrače i motivacija da nastave sa dobrim rezultatima u narednim mečevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading