BEZ TRIPIJEA, I GDE JE BELINGAM? Li Karsli objavio sastav Engleske reprezentacije! (FOTO)

Autor:

Sport

29.08.2024

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi selektor, novi tim!

BEZ TRIPIJEA, I GDE JE BELINGAM? Li Karsli objavio sastav Engleske reprezentacije! (FOTO)

Foto: Ap photo

Li Karsli objavio je svoj prvi sastav Engleske reprezentacije za naredne utakmice u Ligi nacija. Karsli, koji je nedavno imenovan za funkciju selektora nakon odlaska Gereta Sautgejta, otpočinje novu eru engleskog fudbala sa novim izgledom tima.

U sastavu se ističu četiri igrača koji prvi put dobijaju poziv u seniorsku reprezentaciju - Tino Livramento, Morgan Gibs Vajt, Angel Gomez i Noni Madueke. Takođe, mladi fudbaler Mančester Sitija, Riko Luis, dobio je poziv u reprezentaciju. Povratak Džeka Griliša u tim takođe je primećen, nakon što je bio izostavljen iz tima za Evropsko prvenstvo 2024. godine. Osim toga, i Hari Megvajer se vraća u tim nakon povrede.

U sastavu se nalaze i poznata imena poput Bukajo Sake, Deklana Rajsa, Kola Palmera, Fil Fodena i kapitena Harija Kejna. Ben Vajt i Kiran Tripije su nedostupni, dok je Tripije nedavno objavio povlačenje iz reprezentacije, samo nekoliko sati pre nego što je Karsli objavio sastav. Takođe, izostavljeni su i igrači poput Arona Ramsdalea, Kajla Vokera, Luisa Danka, Džoa Gomeza, Adama Vortona i Ivana Tonija, koji su svi bili deo tima na Evropskom prvenstvu 2024. godine. Džarel Kvansah, Markus Rašford i Džejms Madison takođe nisu prisutni, dok su Luka Šo, Džud Belingem i Kurtis Džouns van trenažnog procesa zbog povreda.

 

 

Karsli je bio na čelu engleske U21 reprezentacije od 2021. godine, a prošle godine je predvodio mladu reprezentaciju do osvajanja Evropskog prvenstva u Gruziji. Za pomoćnika, Li je imenovao bivšeg engleskog reprezentativca Ešlija Colea, koji će mu biti podrška u budućem periodu. Engleska ima zakazane dve utakmice u Ligi nacija narednog meseca, prvo gostovanje u Irskoj, a potom susret protiv Finske na Vembliju. Očekuje se da će Karslijev novi izgled tima privući pažnju javnosti i da će navijači s nestrpljenjem pratiti nove početke reprezentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading