KABOKLO ZVANIČNO NAPUSTIO PARTIZAN! Evo sa kim je potpisao MILIONSKU saradnju! (FOTO)

Autor:

Sport

29.08.2024

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle njegovog boravka u Partizanu, za Kabokla su se interesovali različiti klubovi.

KABOKLO ZVANIČNO NAPUSTIO PARTIZAN! Evo sa kim je potpisao MILIONSKU saradnju! (FOTO)

Foto: Starsport

Brazilski košarkaš Bruno Kaboklo trebalo bi da se pridruži Hapoelu iz Tel Aviva posle izazovne sezone u Partizanu. Njegovo vreme u srpskom klubu obeležilo je nekoliko nesuglasica sa stručnim štabom i upravom, što je dovelo do zategnutih odnosa.

Kaboklove poteškoće u Partizanu postale su evidentne jer se suočio sa disciplinskim merama, uključujući i kaznu zbog neovlašćenog napuštanja tima pred kraj prethodne sezone. I pored iskazane želje da ostane u timu i doprinese u predstojećoj sezoni, situacija se pogoršala do te mere da je trener Željko Obradović potvrdio da Kaboklo više nije deo njegovih planova za budućnost.

Posle njegovog boravka u Partizanu, za Kabokla su se interesovali različiti klubovi. Međutim, Hapoel Tel Aviv je od samog početka postao najozbiljniji kandidat za njegove usluge. Ova jasnoća i posvećenost Hapoela olakšali su Kaboklu da odluči o svom sledećem potezu, što ga je na kraju navelo da prihvati njihovu ponudu.

 

 

Partizan će od ovog transfera dobiti finansijsku zaradu od 500.000 evra. Ova finansijska dobit dolazi u ključnom trenutku jer klub ima za cilj da obnovi i restrukturira svoj tim za novu sezonu.

Odlaskom Kabokla, Partizan doživljava značajnu transformaciju. Klub stvara potpuno novi tim, od prethodnog sastava ostaje samo Balša Koprivica. Ovo ukazuje na stratešku promenu jer žele da uspostave novi identitet i poboljšaju svoj učinak u ligi.

Prelazak Bruna Kabokla u Hapoel Tel Aviv predstavlja i novi početak za njega i neophodnu tranziciju za Partizan. Dok se priprema da započne ovo novo poglavlje u svojoj karijeri, i Kaboklo i timovi koji su uključeni će se radovati onome što donosi budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading