OVO JE ĐUBRE, DAJ IM ŠTA ŽELE! Ibrahimović objasnio kako će se igrati Liga šampiona - OVAJ video je zapalio MREŽE! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.08.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatan vodi glavnu reč.

OVO JE ĐUBRE, DAJ IM ŠTA ŽELE! Ibrahimović objasnio kako će se igrati Liga šampiona - OVAJ video je zapalio MREŽE! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

U toku je žreb za Ligu šampiona, a ovog puta UEFA najavljuje potpuno drugačiji format takmičenja koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Sve je počelo sjajnim promo videom koji je prikazan na ceremoniji u Monaku.

Od ove sezone, Liga šampiona se igra u drugačijem formatu. Grupna faza će trajati od 17. septembra ove godine do 29. januara 2025. Prvih osam ekipa direktno se plasira u osminu finala, dok se ekipe od 9. do 24. mesta bore u dvomeču za plasman među 16 najboljih. Timovi od 25. do 32. mesta nemaju više pravo takmičenja za ovu sezonu, kao ni poraženi u pomenutim dvomečevima.

Predsednik UEFA-e, Aleksandar Čeferin, otkrio je novi plan za takmičenje, što je izazvalo zbunjenost među velikim bivšim i sadašnjim fudbalskim zvezdama. Tokom promocije, videa su se pojavili Rodri, Điđi Bufon, Kejt Abdon i Zlatan Ibrahimović, koji je imao glavnu reč u većem delu videa.

Na kraju videa, Zlatan Ibrahimović se obratio prvom čoveku UEFA-e, ističući važnost pružanja više fudbala ljubiteljima ovog sporta. Ova poruka je dodatno naglasila promene koje se najavljuju u Ligi šampiona.

- Ovo je đubre, daj im šta žele, više fudbala - rekao je Zlatan.

Promo video je privukao veliku pažnju javnosti, a tokom ceremonije su se čule i brojne šale na račun fudbalskih velikana poput Ibrahimovića i Kristijana Ronalda.

Svi zainteresovani mogu pratiti tok žreba za Ligu šampiona uživo na Sportalu, dok se fudbalski svet priprema za revoluciju koju najavljuje UEFA. Očekuje se da će novi format takmičenja doneti uzbuđenje i novo iskustvo kako za fudbalere, tako i za navijače širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading