KAKAV GOSPODIN! Gvardiola ČASTI, izdvojio 600.000 evra! Evo za koga i zašto!

Autor:

Sport

29.08.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda!

KAKAV GOSPODIN! Gvardiola ČASTI, izdvojio 600.000 evra! Evo za koga i zašto!

Foto: Tanjug/AP

Trener Mančester Sitija, Pep Gvardiola, nije samo lider na terenu, već je pokazao i veliko srce van njega. Zahvaljujući vrhunskim rezultatima prošle sezone, Gvardiola je odlučio da nagradi sve zaposlene u klubu sa po 10.000 funti. Ovaj gest pokazuje da Gvardiola ceni doprinos svih zaposlenih, uključujući recepcionere, obezbeđenje, fizioterapeute, konobare i ostale radnike, čiji trud često ostaje neprimećen. Ukupno je izdvojio oko 600.000 evra za ovu plemenitu inicijativu, pokazujući da je ne samo vrhunski trener, već i pravi gospodin.

Mančester Siti je fantastično započeo novu sezonu, ostvarivši dve uzastopne pobede. Ovi rezultati ne iznenađuju, s obzirom na sjajnu formu koju su pokazali prošle sezone. Sa Pepom Gvardiolom na čelu, Siti će ponovo biti glavni favoriti u svim takmičenjima u kojima učestvuju. Njihova dominacija na terenu obećava uzbudljivu sezonu za navijače, ali predstavlja i ozbiljan izazov za ostale klubove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manchester City (@mancity)

 

Gvardiola je, osim svojih taktičkih veština, pokazao i izuzetnu brigu o ljudima oko sebe, što ga čini ne samo uspešnim trenerom, već i inspiracijom za sve koji ga okružuju. Njegov gest prema zaposlenima u klubu predstavlja primer kako se trud i posvećenost nagrađuju, te ističe važnost timskog rada i zajedništva u postizanju vrhunskih rezultata. Ova inicijativa je još jedan dokaz da fudbal nije samo igra, već i sredstvo za inspiraciju i pozitivne promene u društvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading