VAŽNA PORUKA SFEROPULOSA! Trener Zvezde se OGLASIO na društvenim mrežama!

Autor:

Sport

20.08.2024

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli brane "triplu krunu" u novoj sezoni.

VAŽNA PORUKA SFEROPULOSA! Trener Zvezde se OGLASIO na društvenim mrežama!

Foto: Starsport

Srpski i regionalni šampion, KK Crvena zvezda počela je pripreme za predstojeću sezonu, a trener Janis Sferopulos ima jasne ciljeve i ambicije za svoj tim.

Sa 14 igrača na prvom delu priprema u Staroj Pazovi, ekipa radi naporno kako bi bila spremna za izazove koji ih očekuju.

Iako će se reprezentativci Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac kasnije pridružiti ekipi zbog dužeg odmora nakon Olimpijskih igara u Parizu, Sferopulos računa na sve svoje igrače da pokažu maksimalnu posvećenost i spremnost za predstojeću sezonu. Očekuje se da ključni igrači preuzmu odgovornost i budu predvodnici tima u ostvarivanju postavljenih ciljeva.

 

 

Trener Janis Sferopulos je putem društvene mreže "X" uputio poruku navijačima Crvene zvezde. Grčki stručnjak ističe da veruje u timski duh, težak rad i podršku navijača kao ključne faktore za ostvarenje ciljeva.

- Nova sezona, novi izazov. Počinje težak rad. Ove sezone možemo uraditi mnogo. Uz podršku neverovatnih navijača Zvezde, možemo ostvariti sve svoje snove - poručio je Sferopulos.

Ključno je istaći da je trener apostrofirao važnost podrške navijača, što pokazuje koliko je svestan njihovog uticaja na igru i motivaciju tima. Očigledno je da Sferopulos želi da stvori pozitivnu atmosferu oko ekipe i da motiviše igrače na vrhunske rezultate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading