NIJE BILO ŠANSE ZA POVRATAK: Đere se oglasio nakon PORAZA protiv Novaka - Ovo je RAZLOG zašto se SRBIN predao!

Autor:

Sport

29.08.2024

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadamo se da nije toliko ozbiljno.

NIJE BILO ŠANSE ZA POVRATAK: Đere se oglasio nakon PORAZA protiv Novaka - Ovo je RAZLOG zašto se SRBIN predao!

Foto: Tanjug/AP

Laslo Đere

Srpski teniser Novak Đoković je uspešno prošao u treće kolo Otvorenog prvenstva u SAD, pošto je njegov protivnik Laslo Đere predao meč zbog povrede leđa. Đoković je vodio sa 6:4, 6:4, 2:0 kada je Đere odlučio da preda meč, nakon što je zatražio medicinski tajm-aut radi masaže leđa.

- Mislim da sam generalno odigrao dobar meč. Malo sam tužan kako sam izgubio prvi set. Igrao sam prilično dobro i taj gem na 5:4 je bio baš loš. Imao sam svojih šansi u prvom setu. U drugom setu sam osećao da igram bolje od njega i mislim da je rezultat to pokazivao do 4:2. Uspeo sam da ga brejkujem. U drugom setu sam počeo da osećam blago zatezanje u trbušnom mišiću pri servisu, ali samo malo - započeo je Đere.

Laslo Đere je nakon meča objasnio razloge za svoje odustajanje, ističući da je osećao oštar bol u trbušnom mišiću tokom drugog seta, što je uticalo na njegovu sposobnost da igra na najvišem nivou. Đere je istakao da je pokušao da nastavi meč, ali da je shvatio da neće moći da pruži svoj maksimum i da bi dalje igranje samo pogoršalo njegovu povredu.

Foto: Twitter.com/printscreen/ᖴᖇᗩᑎI

Đere oseća bol

- Onda na 4:3 to je bio oštar bol. Od tog trenutka nije bilo šanse za povratak. Imao sam ovakvih problema tokom svoje karijere, znam osećaj. Možda je i neka ruptura, ne znam. Nisam bio sposoban da serviram kao što mogu, tako ne možete da igrate protiv Novaka. Izgubio sam drugi set, probao da igram u trećem. Servis je bio na 50-60 odsto. Nisam video poentu da nastavim, moguće da bih samo pogoršao. Ujutru ćemo uraditi testove, nadam se da povreda nije ozbiljna - rekao je Đere.

Nakon plasmana u treće kolo, Novak Đoković se sada okreće narednom protivniku - Alekseju Popirinu. Australijski teniser je pobedio Pedra Martinesa iz Španije sa 3:0 u setovima i tako stekao pravo da se suoči sa branioce titule. Novak će sigurno biti spreman za ovaj meč i pokušaće da nastavi svoj uspešan put ka odbrani titule.

Novak Đoković će imati priliku da pokaže svoje teniske veštine i borbeni duh u narednom meču protiv Popirina, dok će Laslo Đere morati da se posveti oporavku od povrede kako bi se vratio na teren u punoj formi. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju sledeće korake na ovom uzbudljivom turniru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading