ZVEZDA ZAVRŠILA RAD U STAROJ PAZOVI! Evo ko je prvi rival crveno-belih u pripremnom periodu!

Autor:

Sport

25.08.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Janisa Sferopulosa spremaju se za odbranu "triple krune".

ZVEZDA ZAVRŠILA RAD U STAROJ PAZOVI! Evo ko je prvi rival crveno-belih u pripremnom periodu!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde završili su prvi deo priprema, koji su odradili u Sportskom centru FSS, pa su danas napustili Staru Pazovu gde su trenirali prethodnih šest dana.

Sada će izabranici Janisa Sferopulosa igrati kontrolne utakmice, od kojih je prva protiv Jahorine, 28. avgusta na Palama.

Igrači srpskog i regionalnog šampiona su u prvoj fazi radili na dizanju fizičke kondicije, ali i određenih košarkaških aspekata. Poseban akcenat bio je bačen na uigravanje novajlija, kao što su: Kodi Miler-Mekintajer, Ajzea Kenan, Uroša Plavšić i Majk Daum, kako bi se što pre privikli na novu sredinu, a ekipi su se priključili i povratnici iz reprezentacije Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac koji su dobili nešto više vremena za odmor posle Olimpijskih igara u Parizu.

Republika

Foto: Starsport

Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac su se poslednji priključili Zvezdi

Sada se Zvezda seli na Pale, gde je za tri dana (28. avgusta) čeka odigravanje prijateljskog meča sa Jahorinom, pa potom i dva okršaja zatvorenog tipa u Beogradu. Najpre 31. avgusta protiv Igokee, dok će šest dana posle toga izaći na megdan izraelskom Hapoelu iz Jerusalima.

Sredinom narednog meseca, ekspedicija crveno-belih odlazi na dva putovanja: 10. septembra u Pireju igraće prijateljski okršaj sa bratskim Olimpijakosom, dok ih za kraj pripremnog perioda (od 12. do 14.09.) očekuje učešće na VTB Superkupu u Moskvi na kojem će nastupati još CSKA, Uniks, Zenit, Lokomotiva i turski Bešiktaš.

Zvaničan početak sezone zakazan je 20. septembra, pošto u prvom kolu AdmiralBet ABA lige idu na noge novom članu regionalnog takmičenja, Dubaiju.

Premijernu utakmicu pred delijama, Sferopulosovi izabranici odigraće protiv Mornara iz Bara, koja je na programu između 27. i 30. septembra. Početak evroligaške sezone, zakazan je 4. oktobra gostoavnjem u Parizu, novom članu elite.

KONTROLNE UTAKMICE CRVENE ZVEZDE

28.08. КК Jahorina (Pale)

31.08. КК Igokea (Beograd zatvorena utakmica)

05.09. Hapoel J (Beograd zatvorena utakmica)

10.09 Olimpiakos (Atina Pireja zatvorena utakmica)

12-14.09 VTB Superkup (Moskva)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading