KAKAV ŠOK! MITROVIĆ I SAVIĆ NEĆE IGRATI ZA SRBIJU! Ovo je razlog tome!

Autor:

Sport

29.08.2024

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je neverovatno.

KAKAV ŠOK! MITROVIĆ I SAVIĆ NEĆE IGRATI ZA SRBIJU! Ovo je razlog tome!

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić

Fudbalski navijači širom Srbije ostali su iznenađeni vestima da dvojica ključnih igrača, Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, neće biti deo tima za predstojeće mečeve Lige nacija u septembru. Ove odluke potvrdio je selektor reprezentacije, a razlozi za njihovo odsustvo još uvek nisu jasni.

Kako se spekuliše, povrede su glavni razlog zbog kojeg Mitrović i Milinković-Savić neće biti u sastavu tima. Ovo predstavlja veliki udarac za nacionalni tim, s obzirom na to da su ova dvojica igrača bili ključni u prethodnim mečevima i imaju značajnu ulogu u igri reprezentacije. To bi moglo da "pije vodu" da njih dvojica nisu juče odigrala po 90 minuta svoj Al Hilal. Mitar je na pomenutom meču postigao dva pogotka.

Republika

Foto: Starsport

 

 

Izostanak ovih dvojice igrača predstavljaće izazov za selektora i tim, ali pružaće priliku drugim igračima da pokažu svoje kvalitete i doprinesu uspehu nacionalnog tima. Sa Mitrovićem i Milinković-Savićem van terena, biće interesantno videti kako će se ekipa prilagoditi i ko će preuzeti odgovornost u njihovom odsustvu.


Očekuje se da će selektor uskoro objaviti spisak igrača koji će zameniti Mitrovića i Milinković-Savića, te će ovo biti prilika za druge fudbalere da pokažu svoju vrednost i doprinesu timskom uspehu.

Izostanak Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković-Savića u predstojećim mečevima Lige nacija predstavlja izazov za reprezentaciju Srbije, ali takođe otvara prostor za nove talente da pokažu svoje kvalitete. Ostaje da se vidi kako će tim reagovati na ovo odsustvo i kako će se nositi sa izazovima koji su pred njima. Navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se ekipa nositi sa ovim izazovom i nadaju se uspehu u predstojećim mečevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading