NOVA PRILIKA ZA SRPSKOG GOLMANA? Petrović napušta Čelsi!

Autor:

Sport

29.08.2024

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelsi ipak ne želi da ga proda?

NOVA PRILIKA ZA SRPSKOG GOLMANA? Petrović napušta Čelsi!

Foto: www.profimedia.rs

Transferi fudbalera su uvek u centru pažnje javnosti, a najnovija vest da će Đorđe Petrović, reprezentativac Srbije i čuvar mreže Čelsija, nastaviti karijeru u Strazburu svakako je tema koja intrigira ljubitelje fudbala. Nakon što je prošle sezone bio prvi izbor na golu "plavaca", dolazak Enca Mareske na mesto trenera doveo je do promene u planovima kluba. Mareska, italijanski strateg koji je preuzeo upravljanje ekipom, nije video Petrovića u svojim planovima, što je rezultiralo gubitkom mesta startera.

S obzirom na situaciju u Čelsiju, gde nije postojala želja da se Petrović proda, opcija pozajmice se pokazala kao idealno rešenje za sve uključene strane. Odlazak u Strazbur pružiće Petroviću priliku da ponovo postane prvi izbor na golu, što će biti od ključne važnosti za njegov profesionalni razvoj. Ova pozajmica, koja traje do kraja 2025. godine, pruža srpskom golmanu stabilnost i dovoljno vremena da se prilagodi na novu sredinu, kao i da pokaže svoje veštine na terenu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chelsea FC (@chelseafc)

 

Strazbur, klub sa bogatom istorijom i značajnim ambicijama u francuskom fudbalu, predstavlja odličnu priliku za Petrovića da pokaže svoj talenat i kvalitet. Ovaj transfer ne samo da mu omogućava da nastavi sa razvojem, već mu i pruža šansu da se vrati u vrh evropskog fudbala i dokaže svoje sposobnosti na najvišem nivou.

Nadamo se da će ovaj potez biti od koristi za Đorđa Petrovića, kao i za njegovu dalju karijeru. Strazbur nudi novu fudbalsku scenu na kojoj će srpski golman imati priliku da se istakne i nastavi svoj uspon. Sa novim izazovima pred njim, Petrović će imati priliku da pokaže zašto je bio ključni igrač u prošloj sezoni i da doprinese uspehu svog novog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading