OSTOJA OPASNO NAPAO UPRAVU FK PARTIZAN! "Tužno je sedeti i gledati ovakvo stanje"

Autor:

Sport

29.08.2024

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija u FK Partizan je alarmantna, a poraz od Genta samo je dodatno razočarao navijače.

OSTOJA OPASNO NAPAO UPRAVU FK PARTIZAN! "Tužno je sedeti i gledati ovakvo stanje"

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana su doživeli poraz od 1:0 u plej-ofu kvalifikacija za Ligu konferencije protiv Genta, što znači da ni ove sezone neće igrati u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja. Ovo je izazvalo veliko razočaranje među navijačima, ali i u samom klubu.

Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović, izrazio je svoje razočaranje i nezadovoljstvo situacijom u FK Partizan.

- Tužno je sedeti i gledati ovakvo stanje u FK Partizan. Iako nikada niste imali stida kada se pogledate u ogledalo, posle svega, pokažite bar malo ljudskosti i dostojanstva, treba vam živeti i posle Partizana. 

Moj ulazak u JSD Partizan je bio iz dva motiva, da pomognemo svim klubovima koji su deo Društva i da dovedemo normalnu upravu u Fudbalski klub koja neće raditi u sopstvenom interesu i interesu onih koji nisu prijatelji Partizana. 

 

 

Nezadovoljstvo navijača Partizana je veliko i opravdano. Ako Upravu koju gledamo godinama kako ponižava najveći sportski brend ne može da smeni JSD, a trebalo bi da može, i ako ne mogu da je smene Partizanovci, postavlja se pitanje "ko može"? 

Košarkaški klub će naredne sezone dati sve od sebe da usreći našu armiju navijača. Borili smo se i uvek ćemo se boriti za naš Partizan - napisao je Ostoja Mijailović na društvenoj mreži "X".

Situacija u FK Partizan je alarmantna, a poraz od Genta samo je dodatno razočarao navijače. Ostoja Mijailović je istakao neophodnost promena u klubu, ali i najavio odlučnost u borbi za bolju budućnost, posebno kada je reč o Košarkaškom klubu Partizan. S obzirom na veliku podršku navijača, ostaje da se vidi kako će klub reagovati na trenutnu situaciju i da li će uspeti da povrati svoj nekadašnji sjaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading