"BORO, NEMOJ DA MI IDEŠ! Potresne reči Čorbine supruge odzvanjale u bolnici! Otkrivamo šta se dešavalo ispred sale na intenzivnoj nezi!

Autor:

Zabava

29.08.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dubravki su doktori bez pogovora dozvolili da na odeljenju intenzivne nege ostaje duže.

"BORO, NEMOJ DA MI IDEŠ! Potresne reči Čorbine supruge odzvanjale u bolnici! Otkrivamo šta se dešavalo ispred sale na intenzivnoj nezi!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Frontmen grupe Riblja čorba Bora Đorđević već nekoliko dana se nalazi u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani, gde je hospitalizovan zbog komplikacija uzrokovanih hroničnom opstruktivnom bolešću pluća. O njegovom stanju dosad se javno oglašavao samo menadžer grupe Bane Obradović, koji je istakao da se Borina porodica ne oglašava u javnosti jer nema šta više da doda.

Foto: Shutterstock, ATA Images

Bora Đorđević

 

Nakon što su isplivale informacije da je rokerova supruga maltene non-stop u bolnici, kao i da je jedina koja dobija dozvolu da duže ostane u sobi gde je on, na odeljenju intenzivne nege, sada smo saznali i šta je pričala pored Bore.

Naime, Dubravka Milaković, Borina supruga, rekla je osoblju bolnice da stalno priča sa suprugom kada je unutra, govoreći mu da se svim srcem nada da će ozdraviti da bi mogli da nastave dalje zajedno.

Foto: RTS/printscreen

Bora Đorđević

 

- Dubravki su doktori bez pogovora dozvolili da na odeljenju intenzivne nege ostaje duže. Rekli su joj da je bitno samo da se ne približava krevetu, da ostane na distanci jer je njegova situacija s plućima ipak vrlo ozbiljna. Iako je stanje stabilno, ipak se sporo situacija menja, tako da mora da sluša savete lekara kada je u sobi - priča nam izvor iz bolnice, pa dalje otkriva dosad nepoznate detalje:

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Republika

Bora Đorđević

 

- Dubravka je ispred sobe u kojoj je Bora u razgovoru sa doktorima rekla da mu stalno priča, te da mu je rekla: "Boro, moraš da ozdraviš! Vrati se, nemoj nigde da mi ideš!" Doktori joj objašnjavaju da je situacija takva da se nikad ne zna kako njegov organizam može da se ponaša u ovom trenutku, kao i da rade sve što je u njihovoj moći da se situacija popravlja iz dana u dan.

Podsetimo, ćutnju je nedavno prekinula sestra Borine supruge Daša, koja je otkrila kakva je sada situacija. 

- Ništa novo nemam da vam kažem. Sve je baš onako kako vi prenosite. Intubiran je... Dubravka ide svaki dan kod njega da ga vidi kad je poseta. Mnogo joj je teško. Nju doktori puštaju da ostane malo duže kod njega. Inače su posete na intenzivnoj nezi samo pola sata za najbliže, ali njoj dozvoljavaju da ostane više sati pored njega. Može se ući samo u pratnji, nikog ne puštaju tek tako do njega - rekla je Borina svastika vidno zabrinuta, prenosi Kurir. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading