NEĆU DA IGRAM U OVIM USLOVIMA! Haos na US Openu - Popularni teniser IZGOREO na SUDIJU!

Autor:

Sport

29.08.2024

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo je falilo da napusti meč

NEĆU DA IGRAM U OVIM  USLOVIMA! Haos na US Openu - Popularni teniser IZGOREO na SUDIJU!

Foto: Tanjug/AP

Norveški teniser Kasper Rud ostvario je značajnu pobedu nad Gaelom Monfisom u drugom kolu, rezultatom 3:1 (6:4, 6:2, 2:6, 7:6). Meč je bio obeležen vrlo burnom reakcijom francuskog tenisera, koja je izazvala pažnju publike i stručnjaka.

Tokom meča, Monfis je dobio opomenu od sudije zbog neobičnog incidenta sa presvlačenjem. Kada je otišao do klupe da se presvuče, shvatio je da je zaboravio da stavi znojnicu, te se vratio po nju, što je izazvalo reakciju sudije. Monfis je burno reagovao na ovu odluku, izražavajući nezadovoljstvo i oštro se obratio supervizoru.

- Ovo je nepotrebno. Zašto biste mi dali opomenu? Iz kog razloga? - upitao je francuz sudiju.

Sudija je nabrojao sve što se dogodilo, a onda se Monfis obratio supervizoru sa oštrim rečima.

- Ne želim više da igram u ovim uslovima - rekao je Monfis.

Ovaj neobičan incident dodatno je začinio meč i izazvao pažnju ljubitelja tenisa širom sveta. Iako je meč obeležila drama i neobičan incident, norveški teniser Kasper Rud je pokazao izuzetnu izdržljivost i spretnost, što ga je na kraju dovelo do zaslužene pobede.


Tokom meča, publika je imala priliku da uživa u vrhunskom tenisu, koji je ostavio snažan utisak na sve prisutne. Ovaj meč će definitivno ostati upamćen po neobičnom incidentu, ali i po izvanrednoj igri oba tenisera.

Sve najnovije detalje iz sveta tenisa možete pratiti na portalu Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading