OGLASIO SE PIKSI POSLE OTKAZA REPREZENTATIVACA! "Razumem sve"!

Autor:

Sport

29.08.2024

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojković će sada morati da pronađe rešenja za ove izostanke.

OGLASIO SE PIKSI POSLE OTKAZA REPREZENTATIVACA! "Razumem sve"!

Foto: ST/Dragan Kadić

Selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, nedavno je dobio iznenađujuće otkaze od nosilaca tima - Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića i Sergeja Milinković-Savića. Ovi izostanci predstavljaju ozbiljan udarac za tim, posebno nakon što je i kapiten Dušan Tadić odlučio da se povuče iz nacionalnog tima.

Stojković je otkrio da je Vlahović kontaktirao reprezentativni tim zbog porodičnih problema, dok su Mitrović i Milinković-Savić odlučili da se fokusiraju na oporavak od povreda. Mitrović se bori sa problemom zadnje lože, dok Sergej igra pod injekcijama zbog bolova u leđima, koji mogu biti povezani sa pršljenskim problemom.

Selektor je izrazio razumevanje za situaciju i istakao da se nada pozitivnom razrešenju Vlahovićevih porodičnih problema. Takođe, naglasio je da je razgovarao sa Mitrovićem i Milinković-Savićem i da u potpunosti razume njihovu želju da se posvete saniranju povreda.

Republika

Foto: Starsport

 

 

- Što se tiče Vlahovića, Sergeja i Mitra stvari su vrlo jednostavne. Vlahović me je zvao, rekao da ima porodične probleme, u to ne ulazim i nadam se da će to što ima rešiti na pozitivan način, što mu iskreno želim. Mitrović i Sergej praktično sve vreme igraju u Al Hilalu pod povredama. Momci su se javili, pričali smo, razumem sve, hoće da iskoriste vreme kako bi te povrede sanirali. Kod Mitrovića je problem zadnja loža, kod Sergeja bol u leđima, igra pod injekcijama, mislim da je reč o pršljenu - rekao je Piksi.

Stojković će sada morati da pronađe rešenja za ove izostanke i da se pripremi za izazove koje donose naredne utakmice. S obzirom na novonastalu situaciju, reprezentacija će morati da se osloni na širinu svog tima i da pronađe nove strategije za postizanje uspeha na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading