DOBRO JE ŠTO IGRAMO PROTIV NJIH! Legendarni Bina zadovoljan žrebom!

Autor:

Sport

29.08.2024

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas pravi spektakl.

DOBRO JE ŠTO IGRAMO PROTIV NJIH! Legendarni Bina zadovoljan žrebom!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je danas saznala svoje protivnike za novu sezonu Lige šampiona. U novom formatu takmičenja, Zvezda će imati osam sigurnih utakmica s osam različitih timova - četiri kod kuće, četiri u gostima.

Crveno-beli  će se naći u trećem šeširu zajedno sa još devet ekipa. Žreb je odlučio da će Zvezda igrati protiv ekipa iz četvrtog šešira, a njeni protivnici biće Inter, Barselona, Benfika, Milan, Jang Bojs i PSV. Legendarni fudbaler šampiona Srbije, Dragiša Binić je istakao da je dobro što su se pali ovakvi timovi i da svakim može da se igra.

- Ima dosta utakmica da se igra, sve ekipe su jake, tu je samo razlika koja su veća ili manja imena. Dobro je što smo dobili Barsu, sa njom igramo kući, biće pun stadion. Milsim da protiv Benfike i PSV-a možemo da se nadamo pobedi. Takođe, protiv Monaka možemo da se nadamo bodovima, ali i protiv ove dve italijanske ekipe. Može da se igra sa svima, samo zavisi od forme, stanja na tabeli, kada je utakmica, sve to može da utiče na ishod utakmice - poručuje Binić.

Osrvnuo se i na sinoćnu utakmicu protiv Bodea.

- Kada se više želi pobeda, ona dođe. Ma da je Zvezda i kvalitetnija i bolja ekipa, nije Bode nivo Zvezde ni po imenu, ni istoriji. Bode je pokazao da je ekipa koja igra fudbal, igraju na gol više. Sinoć ih je pojela naša publika, način na koji smo igrali sa pritiskom, to je bilo presudno - naveo je Dragiša Binić.

Umesto tradicionalnog izvlačenja kuglica, ovog puta je kompjuterski generisana raspodela timova, što je doprinelo uštedi vremena i efikasnosti procesa. Sada svaki klub, uključujući i Crvenu zvezdu, ima osam protivnika - četiri kod kuće, četiri u gostima.

Utakmice će se odigrati u osam kola, a prvo kolo je zakazano za 17, 18. i 19. septembar 2024. godine. Zvezda će imati priliku da se dokaže i ostvari uspeh u ovom prestižnom takmičenju.

Ovog puta, istorija se piše iz jednog drugog razloga - srpski prvak će biti akter prve sezone novoformirane Lige šampiona. Novi format takmičenja donosi sa sobom nove izazove i uzbuđenja za Crvenu zvezdu i njenim navijače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading