STRAVIČNE SCENE U REGIONU! Brutalna tuča navijača! Scene nasilja šokirale sve! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.08.2024

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene!

STRAVIČNE SCENE U REGIONU! Brutalna tuča navijača! Scene nasilja šokirale sve! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Tuča navijača u Banjaluci

Fudbalski klub Borac Banjaluka nalazi se pred istorijskim plasmanom u grupnu fazu Lige Evrope, a pred njegovog odlučujući meč za taj podvig - desile su se nemile scene u pomenutom gradu.

Dan pred odlučujuću utakmicu, oko 60 mađarskih huligana stiglo je u Banjaluku, gde su ih dočekali oko stotinak pripadnika grupe "Lešinari". Na video snimcima može se videti upotreba pirotehnike i trčanje Borčevih navijača ka rivalima iz Budimpešte, koji su nakon izgubljene bitke pobegli sa mesta sukoba. Ovaj incident nije samo narušio sportski duh, već je i izazvao zabrinutost uoči važne utakmice koja je trebalo da bude fokus svih ljubitelja fudbala.

Ovakvi nesportski događaji su podsetnik da je fer plej i tolerancija ključna za razvoj sportskog duha. Nadamo se da će ovaj incident poslužiti kao podsticaj za sve uključene strane da se fokusiraju na suštinske vrednosti sporta i da se ovakvi nemili događaji neće ponoviti u budućnosti.

Borac Banjaluka zaslužuje podršku u ostvarivanju svog istorijskog uspeha, a fokus treba da bude na terenu, gde će se kroz sportsko nadmetanje odrediti put ka grupnoj fazi Lige Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading