ŽOCA JE DOVEO DO TAČKE PUCANJA, A SAD BEŽI! NBA igrač pronašao UTOČIŠTE u novom klubu - SPREMAN za pohod na EVROLIGU! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.08.2024

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj košarkaš je već poznat po skandalima.

ŽOCA JE DOVEO DO TAČKE PUCANJA, A SAD BEŽI! NBA igrač pronašao UTOČIŠTE u novom klubu - SPREMAN za pohod na EVROLIGU! (VIDEO)

Foto: Starsport

Željko Obradović

Turski košarkaš Omer Jurceven novi je igrač Panatinaikosa, potvrđeno je prema informacijama grčkog portala "SDNA". Centar je potpisao ugovor na dve godine, ali će imati izlaznu NBA klauzulu posle prve sezone, što će biti zanimljivo pratiti u narednom periodu.

Jurceven je već poznat evropskoj javnosti po skandalima. Kao član Fenerbahčea 2016. godine, bio je u centru pažnje zbog sukoba sa trenerom Željkom Obradovićem. Takođe, svojim odbijanjem da igra za reprezentaciju Turske na prethodnom Evrobasketu izazvao je negativne reakcije u tamošnjoj javnosti. Ovi događaji su dodatno začinili njegovu karijeru i privukli pažnju medija.

- Omer je otišao u Toronto, na NBA kamp 'Košarka bez granica'. Klub mu je dao dozvolu za to. Srećni smo jer ima priliku da bude tamo. Međutim, Pero Antić je povređen i zato imamo prazninu u timu. Omer nije čak želeo ni da razgovara o tome da li da ode ili da ostane sa ekipom - rekao je tada Obradović. 

Jurceven je takođe stekao iskustvo u NBA ligi, igrajući za ekipe Juta i Majami. Ovo iskustvo će mu svakako biti od koristi u daljoj karijeri, a sa Panatinaikosom ima priliku da se dokaže i u evropskim okvirima.

Interesantno će biti pratiti kakvu će saradnju imati sa Erginom Atamanom, koji mu je i selektor u nacionalnom turskom timu. Ovo partnerstvo može doneti nova iznenađenja i intrigantne poteze u budućnosti.

U svakom slučaju, dolazak Omera Jurcevena u Panatinaikos obećava uzbudljivu košarkašku sezonu sa mnogo tema za diskusiju i praćenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading