OVO JE BIOSKOP! Neviđen PRIZOR na US Openu, PLAKAĆETE od SMEHA - Pogledajte MOMENAT koji je ZAPALIO društvene mreže! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.08.2024

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo svet se smeje.

OVO JE BIOSKOP! Neviđen PRIZOR na US Openu, PLAKAĆETE od SMEHA - Pogledajte MOMENAT koji je ZAPALIO društvene mreže! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

US Open

Tribine stadiona na US Openu su uvek mesto gde se dešavaju zanimljive stvari, a jedan od trenutaka koji će se dugo pamtiti dogodio se nedavno. Naime, dok su kamere bile uperene ka navijačima, uhvaćen je prilično neobičan prizor. Jedan navijač je u kadru nosio dva pića u ruci, jedno za sebe, a drugo za devojku pored sebe. Međutim, u poslednjem trenutku, drugi navijač iz reda iznad "uleteo" je i dodao devojci piće pre prvog navijača, ostavljajući ga zbunjenog.

Ovaj urnebesni trenutak brzo se proširio društvenim mrežama, uz brojne komentare i reakcije.

- Ovo je bioskop - piše u opisu objave US Opena, dok je i čuveni američki teniser Mardi Fiš reagovao na ovaj događaj.

- Ne mogu da prestanem ovo da gledam - napisao je Fiš na "X".


US Open svake godine privlači pažnju ne samo zbog vrhunskog tenisa, već i zbog neobičnih trenutaka koji se dešavaju na tribinama. Stadion je često poprište susreta brojnih poznatih ličnosti, a kamere prate svaki detalj, hvatajući i ovakve simpatične trenutke koji dodatno obogaćuju atmosferu ovog velikog teniskog događaja.


Detalji o piću koje je izazvalo ovu urnebesnu situaciju na US Openu mogu se pronaći u posebnom tekstu na Nova.rs. Ovaj događaj je još jedan dokaz da su ne samo teniski mečevi, već i navijači i atmosfera na tribinama ono što čini US Open nezaboravnim iskustvom za sve učesnike i posmatrače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading