HITNO SE OGLASIO MENADŽER BORE ČORBE! Evo u kakvom je roker sada stanju! Otkrio šta se priča okolo, pa demantovo jednu stvar!

Autor:

Zabava

28.08.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora dobija odgovarajuće terapije, a evo i šta se dešava sa porodicom.

HITNO SE OGLASIO MENADŽER BORE ČORBE! Evo u kakvom je roker sada stanju! Otkrio šta se priča okolo, pa demantovo jednu stvar!

Foto: RTS/printscreen

Jedan od najpoznatijih rokera sa prostora bivše Jugoslavije Bora Đorđević trenutno se nalazi u bolnici u Ljubljani, gde je priključen na respirator. Frontmen legendarne grupe Riblja čorba suočava se s ozbiljnim zdravstvenim problemima koji proizlaze iz hronične opstruktivne bolesti pluća.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bora Čorba

 

Prema rečima Borinog menadžera Baneta Obradovića, lekari se trude da poboljšaju Đorđevićevo zdravstveno stanje, s posebnim naglaskom na tretman bubrega i jetre, a Bane je demantovao i pojedine napise da je u kritično stanju.

Foto: ATA Images

Bora Čorba

 

- Bora Đorđević se nalazi u Kliničko-bolničkom centru Ljubljana. Intubiran je zbog komplikacija uzrokovanih hroničnom opstruktivnom bolešću pluća i lekari daju sve od sebe mu da se zdravstveno stanje popravi, posebno bubrezi i jetra. Dobija odgovarajuće terapije, Bora se bori junački. Pojavljuju se i neki napisi, posebno na društvenim mrežama, koji nisu dobri, zlonamerni su, što u ovim trenucima prema jednoj legendi koja se bori za život nije korektno i nije ljudski. Porodica se ne oglašava jer, osim ovoga što je izneseno, nema više šta da se kaže, svi čekamo dobre vesti - rekao je on, prenosi Informer. 

Foto: Ognjen Bogdanović

Bane Obradović

 

Podsetimo, nedavno se oglasio i Borin komšija koji je otkrio kako je roker izgledao pre odlaska u bolnicu.

Bora je čovek kog na ulici niste mogli da vidite neraspoloženog. S njim se uvek lepo popriča, čovek je mudar i pametan, samo s njim treba znati kako. U poslednje vreme se videlo da je naglo oslabio, pretpostavili smo da mu se sa zdravljem nešto dešava, da nije dobro, ali biće to dobro - rekao nam je komšija koji nije želeo da mu se ime objavljuje, pa dodao: 

- Svi najbliži su uz njega, tako da se svi nadamo da će situacija da se poboljša. Nije on čovek koji se lako predaje! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading