POVUKAO SE IZ REPREZENTACIJE: Samo par sati pre formiranja tima, odlučio da odustane!

Autor:

Sport

29.08.2024

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivani potez Tripijea!

POVUKAO SE IZ REPREZENTACIJE: Samo par sati pre formiranja tima, odlučio da odustane!

Foto: Tanjug/AP

Kiran Tripije, desni bek Njukasla, povukao se sa reprezentativnih dužnosti samo nekoliko sati pre nego što će Li Karsli objaviti svoj prvi engleski tim. Tripije, koji traži transfer iz Sent Džejms Parka pre sutrašnjeg roka za prelazne rokove, bio je ključni igrač pod vođstvom Gereta Sautgejta na Evropskom prvenstvu 2024. godine. Tripije je bio izabran za poziciju levog beka u svakoj utakmici osim u finalnom porazu od Španije.

Tripijeova odluka o povlačenju iz reprezentacije mogla bi imati značajan uticaj na sastav budućih engleskih timova. Njegovo iskustvo i kvalitet su bili od velike važnosti za tim, posebno tokom Evropskog prvenstva 2024. godine.

Pored povlačenja iz reprezentacije, Tripije je takođe u potrazi za novim klubom, stvarajući dodatnu neizvesnost oko njegove budućnosti. Očigledno je da su promene pred njim, a njegova odluka da se povuče sa reprezentativnih dužnosti može biti povezana sa željom da se fokusira na pronalaženje novog kluba.

Na svom Instagram profilu, Kiran je objavio oproštajnu fotografiju gde se zahvalio timu i treneru i poželeo im sve najbolje u budućnosti.

 

 

Očekuje se da će ova vest izazvati različite reakcije u svetu fudbala, dok će se takođe pojačati spekulacije oko Tripijeovog mogućeg transfera i potencijalnih destinacija gde bi mogao nastaviti svoju karijeru.

Kiran Tripije je doneo neočekivanu odluku da se povuče sa reprezentativnih dužnosti, ostavljajući mnoge pitanja bez odgovora. Njegova uloga u engleskoj reprezentaciji će biti teško nadomestiti, a njegov dalji fudbalski put ostaje neizvestan. S obzirom na to da je i dalje aktivan igrač u klubu, ostaje nam da vidimo kako će se ova priča dalje razvijati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading