SKANDALOZNA ISPOVEST PATRISA EVRE O FERGUSONU: Zvao me je posle dve nedelje da se izvinjava!

Autor:

Sport

29.08.2024

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuz otkrio do sada neotkrivene detalje.

SKANDALOZNA ISPOVEST PATRISA EVRE O FERGUSONU: Zvao me je posle dve nedelje da se izvinjava!

Foto: Profimedia

Patris Evra, bivši levi bek Mančester junajteda, otkrio je kako je bio besan kada ga je menadžer Ser Aleks Ferguson izostavio iz tima za finale FA kupa 2007. godine. Ferguson mu je rekao da neće igrati uoči finala, a Evra je priznao da je mislio da se šali. Međutim, Fergusson je bio ozbiljan i odlučio je da umesto Evre na teren pošalje Gabriela Heinzea. Ova odluka je izazvala bes kod Evre, koji je kasnije izjavio da je bacio svoju medalju za drugo mesto od besa.

Nakon poraza od Chelseaja, Ferguson je shvatio svoju grešku i kasnije se izvinio Evri, koji je tada razmatrao mogućnost napuštanja Mančester Junajteda.

- Dve nedelje kasnije, zvao me je da se izvini. Rekao mi je da je napravio grešku - otkrio je Evra. Iako je razmišljao o odlasku iz kluba, na kraju je ostao i postao kapiten, osvojivši pet titula Premijer lige, Ligu šampiona, tri Liga kupa i četiri Komjuniti šilda sa Mančester junajtedom.

Foto: Profimedia

Patris Evra i Ser Aleks Ferguson

Patris Evra je otkrio svoje emotivno iskustvo kada ga je Sir Alex Ferguson izostavio iz tima za finale FA kupa 2007. godine, ali je takođe istakao svoj povratak u tim i uspehe koje je postigao sa Junajtedom. Evra je pokazao svoju posvećenost klubu i ostavio neizbrisiv trag u istoriji Mančester junajteda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading