NBA ZVEZDA ZAPALILA ''DELIJE'': Ako se vratim u Evropu, crveno-beli su glavni favorit!

Autor:

Sport

29.08.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda za njega ima posebno mesto u srcu!

NBA ZVEZDA ZAPALILA ''DELIJE'': Ako se vratim u Evropu, crveno-beli su glavni favorit!

Foto: Profimedia

NBA zvezda i crnogorski centar Čikago Bulsa, Nikola Vučević, nedavno je izjavio da bi, ukoliko se ikada bude vraćao u Evropu, klub sa Malog Kalemegdana imao prioritet. U razgovoru za B92 Sport Vučević je istakao svoju ljubav prema Crvenoj zvezdi, ističući da bi voleo da što duže igra u NBA ligi, ali da bi eventualni povratak u Evropu uključivao Crvenu zvezdu kao glavnog favorita.

- Voleo bih da što duže igram u NBA, najbolja liga, igrači, uslovi. U ovom trenutku ne razmišljam o povratku u Evropu. Ako se to nekad desi, Zvezda bi bila glavni favorit, ali dosta tu stvari mora da se poklopi - poručio je Vučević.

Vučević nije krio svoju naklonost prema Crvenoj zvezdi, ističući da je veliki navijač kluba.

Foto: Profimedia

Nikola Vučević

- Veliki sam navijač Crvene zvezde. Pratim i Crvenu zvezdu i Partizan, i dosta gledam Evroligu. Što se tiče Crvene zvezde, imali su sjajnu sezonu, uspeli su da osvoje sve trofeje. Njihov nastup u Evroligi nije ispunio očekivanja, ali to je u redu. Mislim da je ovogodišnja ekipa bolje sastavljena. Voleo bih, kao navijač, naravno, da ponovo osvoje sve te trofeje i da imaju bolji rezultat u Evroligi. Mislim da bi to značilo mnogo - naveo je Nikola Vučević.

Nikola Vučević je još jednom potvrdio svoju ljubav prema Crvenoj zvezdi i istakao da bi klub sa Malog Kalemegdana imao prioritet ukoliko se ikada bude vraćao u Evropu. Njegove reči su sigurno obradovale mnoge navijače Crvene zvezde i ostavile ih u iščekivanju mogućeg povratka omiljenog centra na evropske terene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading