LEGENDA SE PRIPREMA ZA NOVI IZAZOV: Serhio Ramos na pragu transfera!

Autor:

Sport

29.08.2024

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde li će?

LEGENDA SE PRIPREMA ZA NOVI IZAZOV: Serhio Ramos na pragu transfera!

Foto: Tanjug/AP

Legendarni tridesetosmogodišnji španski fudbaler Serhio Ramos navodno je na pragu potpisivanja ugovora sa saudijskim klubom Al Orobah, prema informacijama belgijskog novinara Saka Tavolierija. Ramos, čiji je ugovor sa Seviljom istekao ovog leta, odlučio je da se ne povuče iz profesionalnog fudbala i spreman je da prihvati izazov na Bliskom Istoku, gde bi mogao da zaradi značajnu sumu novca. Međutim, renomirani novinar Fabrizio Romano izvestio je da Ramos još uvek razmatra druge ponude pre nego što donese konačnu odluku o svojoj budućnosti.

Serhio Ramos je jedan od najuspešnijih fudbalera svoje generacije. Tokom svoje impresivne karijere, bivši kapiten Sevilje i Real Madrida osvojio je brojne trofeje, uključujući četiri titule UEFA Lige šampiona i pet titula La Lige sa Real Madridom. Osim toga, sa španskom reprezentacijom, Ramos je osvojio dva Evropska prvenstva i titulu svetskog prvaka, čime je postao jedan od najvažnijih igrača u istoriji španskog fudbala.

Saudijska fudbalska liga u poslednjim godinama privlači sve veći broj poznatih fudbalskih talenata. Kristijano Ronaldo je već godinu dana član Al Nasra, dok je Marselo Brozović takođe prešao u Saudijsku Arabiju. Takođe, postoje izveštaji o interesovanju Saudijaca za dovođenje Vinisijusa Juniora, sa navodnom ponudom od čak 500 miliona evra Real Madridu, što dodatno naglašava rastuću atraktivnost saudijskog fudbala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LALIGA (@laliga)

 

Potencijalni dolazak Serhija Ramosa u Al Orobah značio bi značajan korak napred za saudijsku ligu, koja nastoji da poveća svoju globalnu prisutnost i konkurentnost. Ramosova prisutnost u Saudijskoj Arabiji mogla bi dodatno povećati interes i popularnost lige, privlačeći pažnju fudbalskih navijača širom sveta.

Dok se Ramos nalazi na prekretnici svoje karijere, sve oči su uprte u njegovu odluku, koja će ne samo odrediti njegovu budućnost, već i oblikovati naredne korake saudijskog fudbala. Da li će ovaj legendarni fudbaler zaista pojačati Al Orobah ili će izabrati neku drugu opciju, ostaje da se vidi u nadolazećim danima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading