NOVA AKVIZICIJA JE STIGLA: Potpisan je višegodišnji ugovor - fudbaler iz Gane oblači crno-beli dres!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.07.2024

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačanj za nastavak sezone.

NOVA AKVIZICIJA JE STIGLA: Potpisan je višegodišnji ugovor - fudbaler iz Gane oblači crno-beli dres!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Čukarički je nastavio sa jačanjem igračkog kadra, a najnovije pojačanje je ofanzivni vezista Godsvil Vadze.

Mladi fudbaler iz Gane je prošle sezone pokazao svoj talenat u ekipi Zvijezda 09 u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, gde je bio jedan od najboljih pojedinaca. Vadze, rođen 4. septembra 2001. godine, je potpisao ugovor sa Čukaričkim na tri godine i veoma je uzbuđen zbog prilike da zaigra za ovaj klub.

Godsvil Vadze je svoju inostranu karijeru započeo u austrijskom timu Pincgau Salfelden, da bi potom prešao u ekipu Zvijezda 09 iz Stanišića. U timu iz Republike Srpske, Vadze je bio veoma zapažen igrač, postigavši osam golova u 49 utakmica, uz šest asistencija.

Vadze je izrazio svoje oduševljenje zbog dolaska u Čukarički, ističući da jedva čeka da upozna saigrače i da pokaže svoje sposobnosti na terenu. Zahvalio se Bogu i ljudima u Gani koji su verovali u njegov talenat, obećavajući da će dati svoj maksimum za novi klub.

Republika

Foto: FK Čukarički

Nova akvizicija "brđana" - Godsvil Vadze

 

Tehnički direktor Čukaričkog, Goran Grkinić, istakao je da su detaljno analizirali kvalitete Vadzea i da veruju da se on idealno uklapa u sistem i ideju igre kluba. Očekuju da se Vadze brzo uklopi u zahteve tima i da doprinese njihovim budućim uspesima.

Nakon što je odradio zdravstvene preglede, Vadze će već u utorak biti na prvom treningu sa ekipom, spremajući se da doprinese Čukaričkom u narednim izazovima. Njegov dres će nositi broj 11, a očekuje se da će svojim veštinama i iskustvom doneti novu dinamiku u igru tima sa Banovog brda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading