KARLEUŠA ZAPROŠENA U JEKU RAZVODA! Pevačica pristala na BRAK, ali pod jednim uslovom! ŠOK! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.07.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečko prekinuo nastup naše zvezde kako bi joj izjavio simpatije!

KARLEUŠA ZAPROŠENA U JEKU RAZVODA! Pevačica pristala na BRAK, ali pod jednim uslovom! ŠOK! (VIDEO)

Foto: ATAImages

Muzička zvezda Jelena Karleuša je sinoć održala spektakularan nastup u budvanskoj diskoteci pred prepunim auditorijumom. Atmosfera je bila neverovatna, a publika je u glas pevala sa poznatom pop zvezdom njene stare i nove hitove.

Neobičan trenutak sa obožavaocem, koji je šokirao sve prisutne

Tokom nastupa, jedan mladić je iskoristio priliku da zaprosi Jelenu Karleušu, što je izazvalo veliku pažnju i postalo viralno na društvenim mrežama.

- Udaću se za tebe, ali kad porasteš, a ti rasteš. I ja jedva čekam da porasteš. Koliko godina imaš? Imaš 15? 16? 17? 20? 18? -  upitala je Jelena dečka dok je pevala pesmu Zdravka Čolića "Čuje šukarije".

 

 

Na nastupu je bilo još zanimljivih i dirljivih trenutaka, koji su se pojavili na društvenim mrežama

Iako su ranije zbog izjava hteli da joj zabrane nastup u Crnoj Gori, pokazalo se da je Jelena voljena i tražena kod komšija. Pevačica je tokom nastupa dobila i ruže od jednog fana, što je izazvalo emotivnu reakciju kod nje. "Prava je ljubav kad ti poklanjaju ruže, a ne poklanjaju ruže ako ljubav nije prava" - otpevala je Jelena dok je milovala fana, dok je publika gromoglasno aplaudirala.
 
Jelena Karleuša ima još dva zakazana nastupa ove sezone u Crnoj Gori, za koje se traže karte više. Njeni fanovi jedva čekaju da ponovo uživaju u njenom nastupu i dožive nezaboravne trenutke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading