U DOBRIM JE RUKAMA: Pored nje period oporavka će brže proći - vatrena crnka vida rane slavnom Argentincu! (BONUS VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.07.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživanje u moru, suncu i čarima prelepe Antonele...

U DOBRIM JE RUKAMA: Pored nje period oporavka će brže proći - vatrena crnka vida rane slavnom Argentincu! (BONUS VIDEO)

Foto: Instagram.com/printscreen/antonelaroccuzzo

Antonela Rakuzo

Nakon završetka Kopa Amerike, Antonela Rokuzo i njen suprug Lionel Mesi odlučili su da provedu neko vreme na odmoru u Majamiju sa prijateljima. Iako je Mesi morao nositi zaštitnu cipelu zbog povrede koju je pretrpeo tokom finalnog duena na Kopa Amerika, to ih nije sprečilo da uživaju u vožnji brodom duž obale Majamija. Pridružili su im se Luis Suarez i njegova supruga Sofi Balbi. 

Mesi je dodao još jedan trofej svojoj impresivnoj kolekciji kada je Argentina pobedila Kolumbiju 1:0 u finalu Kopa Amerika, ali put do trijumfa nije bio lak. Tokom turnira, Mesi je pretrpeo ozbiljnu povredu skočnog zgloba zbog koje je bio primoran da napusti teren, izazivajući suze i brigu među navijačima. S druge strane, Suarezova avantura na turniru završila se u polufinalu kada je Urugvaj izgubio od Kolumbije 1:0.

Na odmoru, parovi su uživali u sunčanju i opuštanju na prelepoj obali Majamija. Antonela je privukla pažnju svojim izgledom u roze bikiniju, što je izazvalo oduševljenje među brojnim obožavaocima, koji su je opisali kao "prelepu" i "zanosnu".

 

Pored uživanja na suncu, parovi su takođe uživali u društvu Suarezove snahe i njenog supruga, što je naglasilo prisnost njihovog prijateljstva. Njihovo zajedničko putovanje i podrška koju pružaju svojim supruzima na sportskim događajima dodatno su istakli njihovu bliskost.

Uprkos povredama i izazovima, Antonela Rokuzo i Lionel Mesi su uspeli da pronađu vreme za opuštanje i uživanje sa prijateljima na prelepom odmoru u Majamiju. Njihova bliskost i podrška koju pružaju jedno drugom i njihovim prijateljima jasno su pokazali koliko su im važni zajedništvo i odmor nakon napornih sportskih takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading