URNEBESNO: Mbape progovorio kineski - fanovi širom sveta su ostali u šoku! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.07.2024

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li se već sada zna naredna destinacija sjajnog fudbalera kada bude odlazio iz španske prestonice?

URNEBESNO: Mbape progovorio kineski - fanovi širom sveta su ostali u šoku! (VIDEO)

Foto: Tiktok.com/printscreen

Kilijan Mbape, francuski fudbaler koji je nedavno prešao iz redova PSŽ-a u Real Madrid, ponovo je izazvao pažnju javnosti svojim nedavnim pojavljivanjem u reklami za kinesku društvenu mrežu "Xiaohongshu".

Ono što je najviše iznenadilo njegove obožavaoce nije bila samo reklama, već činjenica da je Mbape u potpunosti govorio kineski jezik tokom nje. Ovo je dovelo do poređenja sa velikom fudbalskom zvezdom Kristijanom Ronaldom, koji je takođe ostvario ogroman uspeh kroz brojne reklamne kampanje širom sveta.

Mnogi obožavaoci su bili impresionirani Mbapeovom veštinom da savršeno govori kineski jezik, ističući da je ovo zaista neverovatno dostignuće. Takođe, nisu mogli da ne primete koliko novca je Mbape uspeo da zaradi kroz ovu reklamnu kampanju. Sa ogromnom zaradom i brojnim sponzorskim ugovorima, Mbape je postao globalni ambasador ne samo fudbala, već i brendova širom sveta.

 

 

Poređenje između Mbapea i Ronalda nije ništa novo, s obzirom da su obojica postali ikone fudbala i svetski poznati brendovi. Mnogi su se prisetili Ronaldove reklamne kampanje za online prodavnicu "Shopee", koja je postala predmet šale zbog Ronaldovog plesa i pesme koja je pratio reklamu. Iako Mbapeova reklama nije izazvala isti nivo podsmeha kao Ronaldova, nije sprečila obožavaoce da primete sličnosti i uporede ih.

Ovaj primer još jednom pokazuje koliki uticaj sportista ima u svetu marketinga i brendiranja. Njihova sposobnost da dopru do globalne publike i da privuku pažnju, kako svojim sportskim veštinama tako i van terena, čini ih poželjnim partnerima za brendove širom sveta. Mbapeova sposobnost da komunicira na kineskom jeziku samo je jedan od primera kako sportisti postaju globalne ikone sa uticajem koji prevazilazi granice terena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading