ZVEZDA OZBILJNO ZAGRIZLA ZA PETRUŠEVA: Crveno-beli insistiraju na SRPSKOJ osovini kluba

Autor:

Sport

23.07.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac primarna meta na Malom Kalemegdanu

ZVEZDA OZBILJNO ZAGRIZLA ZA PETRUŠEVA: Crveno-beli insistiraju na SRPSKOJ osovini kluba

Foto: Starsport

Centar Crvene zvezde Filip Petrušev

U trenucima kada je Filip Petrušev sinoć pružao još jednu maestralnu partiju u dresu reprezentacije Srbije sinoć protiv Grčke, pojavila se vest koju su delije dočekale raširenih ruku, baš kao i čelnici Crvene zvezde.

Iz Amerike je stigla informacija da su Toronto Reptorsi otpustili Sašu Vezenkova, što je sa nestrpljenjem iščekivao crveno-beli deo Beograda, posebno nakon objave Ražnatovića da će razgovori postati ozbiljniji kada Olimpijakos pojača poziciju četiri. Upravo Bugarin pokriva to mesto, a sve su prilike da će nakon neuspešne epizode ponovo u Pirej, što otvara mogućnost odlaska Petruševa.

Mladi košarkaš koji igra na poziciji krilnog centra, a često i na "petici", jedina je kockica koja fali u Sferopulosovom mozaiku koji je obojen srpskom trobojkom. U redove crveno-belih već su se vratili Nikola Kalinić i Ognjen Dobrić, a klub je pojačao i reprezentativac koji se dokazao u Megi Uroš Plavšić.

Republika

Foto: Starsport

Sferopulos i srpski igrači u Crvenoj zvezdi

Tako je stub srpstva koji je već bio i te kako čvrst na Malom Kalemegdanu postao još jači za tri okorela zvezdaša. Teodosić je pokazao sa kolikom emocijom igra u crveno-belom dresu, Lazić kao predvodnik čete godinama, Nedović, Mitrović, Davidovac, Kostić - svi oni su deca kluba i prošlost, sadašnjost i budućnost našeg nacionalnog tima. Na sve to crveno-beli imaju nameru od koje ne odustaju - da kao šlag na tortu Petrušev kompletira tim sa srpskom osovinom.

Republika

Foto: Starsport

Petrušev i Vezenkov u crveno-belom prošle sezone

Da je tako govori i činjenica da su crveno-beli spremni i na veliko obeštećenje koje bi morali da isplate bratskom klubu, na koju "kartu" takođe može da se igra, samo kako bi vratili bivšeg igrača nazad. Daće Zvezda sve od sebe da vrati Petruševa, jer je očigledno koliko je centar napredovao igrački, pa bi njegovim dolaskom i očekivanja definitivno porasla na najveća moguća. Uz srpsku osovinu i kvalitetne strance koji su dovedeni, biće samo nebo granica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading