UOČI MEČA U LUBLINU: Partizan nema šta da traži u duelu sa Ukrajincima - kladionice su rekle svoje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.07.2024

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenje, ili ne?

UOČI MEČA U LUBLINU: Partizan nema šta da traži u duelu sa Ukrajincima - kladionice su rekle svoje!

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Punih sedam godina je brzo prošlo.

Crno-beli su svoj poslednji meč u okviru UEFA Lige šampiona odigrali 2. avgusta 2017. godine kada su na "Karaiskakisu" gostovali ekipi Olimpijakosa. Meč je završen rezultatom 2:2, a pogotke za crno-bele postigli su Sejduba Suma i Uroš Đurđević. Ipak, zbog trijumfa u Beogradu rezultatom 3:1, crveno-beli iz Pireja su obezbedili plasman u plej-of fazu takmičenja, a navedeni duel u Humskoj obeležio je El Fardu Ben kasniji fudbaler Crvene zvezde, koji je sa dva pogotka rastužio Grobare.

Partizan večeras sa početkom od 20 časova gostuje kijevskom Dinamu na "Areni Lublin" u Poljskoj, a ime ekipe koja će u narednoj takmičarskoj rundi da izađe na crtu škotskom Rendžersu biće poznato nakon revanš meča u srpskoj prestonici koji se igra za osam dana.

Međutim, ako je suditi po kladionicama, Kijevljani su veliki favoriti uoči večerašnjeg duela. Kvota na trijumf Dinama iznosi 1.63, dok za eventualni trijumf crno-belih kvota iznosi 4.80. Ukoliko se meč završi bez pobednika, na svaki uloženi dinar kladioničari će dobiti 4.35.

Važna informacija za sve navijače Partizana, ali i ljubitelje fudbala u Srbiji, jeste činjenica da će direktan prenos sa "Arene Lublin" biti emitovan na na RTS-u 1, kao i na TV Arenasport Premium 1.

Foto: AdmiralBet

Partizan nema šta da traži na "Areni Lublin"?

 

Treba podsetiti da je trener Dinama Oleksandr Šovkovski uoči meča izazvao skandal izjavom o beogradskom klubu i njegovom nedavnom učešću na turniru u Moskvi:

- Naš klub se ne odvaja od naroda Ukrajine, konstantno podržavajući naše odbrambene snage i ljude koji su patili od ruske agresije u ovom teškom periodu. Tokom svojih nastupa na evropskoj sceni, igrači pokušavaju da podignu moral naših branitelja i ljudi pogođenih njegovim posledicama. Mnogi od njih su dugogodišnji obožavaoci Dinama iz Kijeva. Uzeli smo sa ogromnim, blago rečeno, nerazumevanjem odlazak FK Partizan u Moskvu na bratski turnir, gde su odigrali niz mečeva protiv lokalnih klubova i izrazili znake solidarnosti sa onima koji vode agresivan rat protiv nas, okupiraju našu zemlju, uništavaju naše gradove i sela, ubijaju i osakaćuju naš narod i decu. Posebno imajući u vidu jasnu odluku UEFA da isključi ruske klubove iz svih međunarodnih takmičenja u Evropi, koja je doneta odmah po početku potpune agresije.

Da podsetimo, revanš meč između srpskog i ukrajinskog vicešampiona na programu je poslednjeg dana meseca jula na stadionu u Humskoj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading