SRPSKI FUDBALERI NA NASLOVNICI ITALIJANSKOG LISTA: Milan krenuo u pohod na "orlove"

Autor:

Sport

22.07.2024

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Salzburg tražio 30 miliona evra za srpskog asa.

SRPSKI FUDBALERI NA NASLOVNICI ITALIJANSKOG LISTA: Milan krenuo u pohod na "orlove"

Foto: Tanjug/AP

Ugledni italijanski list "La Gazeta delo Sport" je nedavno objavio naslovnicu sa srpskim fudbalerom Strahinjom Pavlovićem, ističući da je on prvi od trojice fudbalera koje "rosoneri" planiraju da dovedu. Pavlović je za Milan prioritet, s obzirom na klubsku želju da ojača odbranu i smanji broj primljenih golova, koji je prošle sezone iznosio 69. Iako je Salzburg tražio 30 miliona evra za srpskog asa, Milan je ponudio 18, ali se prema pisanju lista očekuje da bi posao mogao da bude zaključen za oko 20 miliona evra. Takođe, Pavlović je već postigao dogovor sa Milanom o petogodišnjem ugovoru vrednom 1.5 miliona neto godišnje, što je duplo više nego što trenutno zarađuje.

Republika

Foto: printscreen

 

 

Pored Pavlovića, na listi želja Milana nalaze se i Lazar Samardžić i Francuz Jusuf Fofana, koji su takođe spomenuti u pomenutom članku. Samardžić i Fofana su mete Milana za pojačanje vezne linije, a obojica su izrazila ličnu saglasnost da pređu u ovaj klub. Očekuje se da Milan ponudi Udinezeu 15 miliona evra za srpskog reprezentativca Samardžića. Situacija sa Francuzom Fofanom je nešto komplikovanija, s obzirom na to da mu ugovor sa Monakom ističe naredne godine, a Milan pokušava da postigne dogovor koji bi zadovoljio obe strane.

Ukupno gledano, Milan je već rešio pitanje napada dovođenjem kapitena Španije Alvara Morate, a sada je fokusiran na jačanje odbrane i vezne linije, gde se Pavlović, Samardžić i Fofana ističu kao potencijalna pojačanja. Navijači "rosonera" sa nestrpljenjem očekuju ishod ovih pregovora, nadajući se da će njihov tim biti još konkurentniji u narednoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading