FANOVI OPTUŽILI PEVAČA DA IH JE PRETUKAO! Nakon koncerta ih gađao stolicama, udarao i gazio! IZNETE ŠOKANTNE TVRDNJE!

Autor:

Zabava

23.07.2024

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar Kris Braun se susreo sa novim optužbama za zlostavljanje.

FANOVI OPTUŽILI PEVAČA DA IH JE PRETUKAO! Nakon koncerta ih gađao stolicama, udarao i gazio! IZNETE ŠOKANTNE TVRDNJE!

Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Muzičku zvezdu Krisa Brauna četvoro obožavalaca optužilo je za nasilje, koje se, prema njihovim rečima, dogodilo nakon reperovog nastupa u Fort Vestu u ametičkoj saveznoj državi Teksas. Četvoro fanova tvrdi da ih je reper "brutalno i teško pretukao", te od Krisa i njegovih saradnika traže odštetu od 50 miliona dolara, prenosi TMZ.

Prema tužbi koju su juče podnijeli Lari Parker, Džezef Luis, Čarls Baš i Da Markus Pavel, pevač i njegovi saradnici na njih su bacali stolice, a potom ih udarali i gazili. Tvrde kako su bili pozvani u bekstejdž tokom nastupa u Dikis Areni, gde je Braun nastupao u okviru turneje "11:11".

U tužbi su istakli da je Kris učestvovao u nasilju, a osim njega i kompanije Live Nation, optužili su i reperove saradnike Sinko Sija, Hud Bosa i Jela Bizija.

Republika

Foto: Tanjug/AP, youtube.com/ Lil Dicky

Pretukao i bivšu devojku Rijanu

Kako su opisali, pre nego što su napustili bekstejdž jedan od Braunović saradnika je rekao pevaču da su on i Čarls Baš bili u svađi.

- Oh, da, bili smo. Ja ne zaboravljam - navodno mu je rekao Braun, a onda ga je i napao. U tužbi su naveli i da su Larija Parkera saterali u ćošak i tu ga tukli 10 minuta. 

- Svi tuženi su na lečenju i biće potrebno i dalje lečenje u budućnosti - piše u tužbi.

Kompaniju Live Nation četvorica fanova su tužili zbog toga što se nisu pobrinuli za sigurnost posetioca koncerta, a osim odštete, traže i privremenu zabranu prilaska.

Inače, Kris Braun je već nekoliko puta optuživan za nasilje. Pretukao je svoju bivšu devojku Rijanu, slavnu pevačicu, zbog čega je 2009. osuđen na pet godina uslovne kazne i šest meseci društveno korisnog rada.

Od tada do danas nekoliko puta je bio optuživan za nasilje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading