JELENIN LJUBAVNIK SAOPŠTIO IVANU STRAVIČNE VESTI: Do Marinkovića stigla šok-informacija, mislio je da gore ne može!

Autor:

Zadruga

21.07.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković zanemeo od šoka!

JELENIN LJUBAVNIK SAOPŠTIO IVANU STRAVIČNE VESTI: Do Marinkovića stigla šok-informacija, mislio je da gore ne može!

Foto: printscreen/RTV Pink

Jelena i Ivan Marinković sinoć su gostovali u emisiji "Narod pita", gde su se prepucavali od samog starta zbog njene afere sa Urošem Rajačićem, zbog kog je Jelena žrtvovala svoj brak. Ivan ju je neprestano provocirao, a ona je uzvratila pozdravljajući Rajačića, koji su ubrzo oglasio putem društvenih mreža:

- I ti prelepo izgledaš večeras, Jeco - napisao je Uroš i tagovao Jelenu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Uroš Rajačić

Marinković je kategorički odbio svaku mogućnost da do pomirenja dođe.

- Nikako, sada se videlo da ona mene nije volela uopšte. Moram da kažem da mi je drago što joj se dešava to sa Urošem, jer ona normalnog muškarca, ali teško. On će nju da iskoristi, a ona je ta koja njega želi baš, pipkala ga je po polnom organu, ona njega moli da je je*e - rekao je Ivan.

Podsetimo, Ivan je u emisiji trvdio da on i Jelena nisu mogli da imaju decu zbog njenih ranijih prekida trudnoće, a ne zbog njegove impotencije.

- To je istina, ja sve to znam, ona je bežala od toga, to nije sa mnom, to je bilo sa nekim prethodnim muškarcima, to je njena sramota. Najgore je što sam ja bio uz nju dok se svađala, a ona meni ponižava porodicu i pokojnu majku za koju je rekla da nisam išao na njen grob, a Jelena išla sa mnom - rekao je on, pa otkrio da je i sam spreman za novu vezu:

- Jesam, ali lagano, ne jurim za onom stvari, kod mene niko neće prespavati, ali sutra mi dolazi moja cimerka Bojana Pavlović!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading