NEĆEMO VAR, MRZIMO GA: Navijači agresivni zbog nove tehnologije (VIDEO)

Autor:

Sport

22.07.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljan protest navijača.

NEĆEMO VAR, MRZIMO GA: Navijači agresivni zbog nove tehnologije (VIDEO)

Foto: Starsport

VAR soba

Navijači fudbalskih klubova Rozenborg i Lilestrem odlučili su da na nedavnoj utakmici norveškog prvenstva zajedno izraze svoje nezadovoljstvo korišćenjem VAR tehnologije. Ovaj protest je privukao veliku pažnju javnosti zbog neobičnih i žestokih metoda koje su navijači koristili kako bi iskazali svoje negodovanje.

U prvih 25 minuta utakmica je bila tri puta prekinuta zbog incidenata izazvanih navijačkim protestom. Zvanični spiker je čak izdao poslednje upozorenje, ali ni to nije zaustavilo navijače u njihovoj nameri. Posle četvrtog ubacivanja različitih predmeta na teren, igrači su bili prinuđeni da napuste teren i da se povuku u svlačionice.

Tokom protesta, navijači su na teren bacali teniske loptice, baklje, ali i ribe, što je dodatno naglasilo neobičnost i intenzitet ovog događaja. Pored toga, psovali su i skandirali "Nećemo VAR, mrzimo ga", ističući svoj jasan stav o ovoj tehnologiji.

 

 

Ovaj incident je izazvao različite reakcije u fudbalskoj javnosti, pokazujući koliko je podeljeno mišljenje o korišćenju VAR tehnologije. Dok su neki osudili postupke navijača, drugi su podržali njihovo pravo da mirnim putem izraze svoje nezadovoljstvo.

Protest navijača na utakmici Rozenborg - Lilestrem definitivno je ostavio dubok trag u norveškom fudbalu, ističući važnost dijaloga između navijača, klubova i fudbalskih organizacija o primeni VAR tehnologije. Ovaj događaj će sigurno biti tema razgovora u narednom periodu, dok će se fudbalska zajednica suočiti sa pitanjem kako adekvatno odgovoriti na nezadovoljstvo navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading