NIJE SAMO PARTIZAN VEČERAS OD SRBA U KVALIFIKACIJAMA! Pratićemo i NJEGOV uspeh

Autor:

Sport

23.07.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nekoliko dana bio je u Humskoj

NIJE SAMO PARTIZAN VEČERAS OD SRBA U KVALIFIKACIJAMA! Pratićemo i NJEGOV uspeh

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Partizan večeras od 20 časova igra veoma važan meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv kijevskog Dinama, ali na neutralnom terenu u Poljskoj. Ipak, on neče biti jedini čiji ćemo uspeh danas pratiti na najvećoj sceni.

Naš sudija Novak Simović, koji je i u Humskoj delio pravu crno-belima protiv Napretka pre nekoliko dana, će biti zadužen za deljenje pravde na utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između litvanskog Panevežisa i poljske Jagjelonije Bjalistok. Meč se igra večeras od 17.30 časova na stadionu "Aukštaitija". Simović će imati podršku svojih pomoćnika, Nikole Đorovića i brata Miloša Simovića, dok će ulogu četvrtog arbitra obavljati Pavle Tomić. Delegat na ovom meču biće Aristeidis Stavropulos iz Grčke, dok će posmatrač suđenja biti Saša Amhof iz Švajcarske, koji će dati konačnu ocenu rada Simovića.

Republika

Foto: Starsport

Novak Simović

Podsetimo, ovako je Aleksandar Stanojević uporedio taj prošli meč u Humskoj sa večerašnjim otvaranjem kvalifikacija:

- Ovo je potpuno drugačija utakmica, drugačiji profil i mislim da ne može da se poredi s tom utakmicom u prvenstvu. Više smo se fokusirali na Dinamo, a ne toliko na taj meč s Napretkom. Pokušavamo da se prebacimo na drugačiji ritam meča. Ovo je eliminaciona utakmica i važno je da napravimo aktivan rezultat, kako bismo mirnije dočekali revanš u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading