RADONJIĆ PRAVI KOLONIJU ŽOCOVIH IGRAČA! Još jedan košarkaš Partizana otišao kod bivšeg trenera Zvezde

Autor:

Sport

23.07.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ode i Poljak u Tursku

RADONJIĆ PRAVI KOLONIJU ŽOCOVIH IGRAČA! Još jedan košarkaš Partizana otišao kod bivšeg trenera Zvezde

Foto: ST/N. PANČIĆ

Partizan je rešio da renovira ceo tim i poručio gotovo svim igračima da su slobodni u izboru nove sredine, a dvojica su izabrala istu - Baščešehir.

Naime, posle Džejlena Smita u Turskoj će karijeru nastaviti i Mateuš Ponitka.

Klub koji sa klupe predvodi Dejan Radonjić tako je doveo dvojicu Žocovih igrača iz prošle sezone. Oni će se spustiti rang niže, s obzirom na to da turski klub ove godine igra u Evrokupu, ali im je možda i upravo to potrebno, budući da se nisu proslavili prošle sezone u najvišem rangu.

Ponitka je u Partizan došao na velika vrata nakon sjajnih partija na Svetskom prvenstvu u dresu nacionalnog tima, ali je boravak u Beogradu prošao u najmanju ruku neuspešno, o čemu je i govorio Poljak ranije danas za "Mozzart sport".

On je još u predsezoni doživeo povredu ramena, a kada se vratio pokušavao je da pronađe sebe na terenu, međutim, nije mu išlo baš najbolje, pa je, uostalom kao i sa svim ostalim igračima, usledio raskid ugovora.

Ne bih sada da pravim neki alibi ili pronalazim izgovor, ali ta povreda ramena pred sam početak sezone me je baš izbacila iz ritma. Došla je u najgorem mogućem trenutku. Baš pred početak sezone kada smo se svi borili za uloge u timu, kada smo se uklapali. Na prijateljskoj utakmici na otvorenom sam doživeo taj neugodan pad na rame posle čega sam imao velikih problema. Da ne ulazim sada u detalje, ali osećao sam bol dugo, tek negde u martu sam mogao normalno da koristim rame a da ne osećam bol. Tada je već sezona uveliko odmakla i zaista je teško bilo nametnuti se u tim okolnostima - rekao je Ponitka koji je takođe dodao i da je uzbuđen zbog novog početka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading