KAKO JE BOGDAN ISTERAO SVOJE PROTIV NASTAVNICE SRPSKOG: Svaki put sam pisao pismeni zadatak o KOŠARCI i dobijao sve NIŽE ocene

Autor:

Sport

22.07.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"PROMENI TEMU - svaki put je pisalo sve većim slovima"

KAKO JE BOGDAN ISTERAO SVOJE PROTIV NASTAVNICE SRPSKOG: Svaki put sam pisao pismeni zadatak o KOŠARCI i dobijao sve NIŽE ocene

Foto: Starsport

Bogdan Bogdanović važi za jednog od najboljih srpskih košarkaša ikada, a od samog početka znalo se da će biti tako. Danas je Bogi kapiten "orlova" i simbol svih uspeha našeg nacionalog tima koji 10 godina niže međunarodne uspehe predvođen trojkama fenomenalnog Bogdana. Pamte svi čuveni hitac protiv Brazila na Svetskom prvenstvu koji je nagovestio nama da će Bogdanović biti suvo zlato Srbije, ali onima koji su ga poznavali od ranije to je bilo jasno još dok je bio "klinja".

Pogotovo njegovoj nastavnici srpskog u osnovnoj školi kojoj je za svaki pismeni zadatak pisao slobodnu temu i to o, čemu drugom nego, košarci.

- Pa, ja sam stalno pisao o košarci. Prvo zato što mi je to bilo najlakše i to mi je nekako bila želja. Svake godine sam dobijao nižu ocenu sa velikim natpisom i sve više uvećanim - PROMENI TEMU! Kao super, vidimo da voliš košarku, ali daj malo nešto drugo - rekao je Bogi i dodao kako je na kraju nastavnica promenila mišljenje:

Republika

Foto: Starsport

Danas kapiten Srbije: Bogdan Bogdanović

- I na kraju mi je rekla: "Eto, jako mi je drago da si pisao to i da si ostao uporan, vidiš, ipak si ti bio u pravu". I drago mi je da mi je to rekla.

O talentu koji je videla u Bogdanu govorio je i njegov prvi trener - Dragana Kontić.

- Tu je bila gomila dece , ali se Bogdan od samog početka isticao kao jedno dete koje posmatra, ćuti, sav žilav, tada poprilično mršav i sitan. Te njegove oči su mi bile prvi utisak i izraz lica. Šut je kod njega bio izražen od kad je bio mali. vi možete kod mehanike šuta nešto menjati i popravljati, ali prosto neki talenat i urođena mekana šaka koju ima dan danas, sa tim se rađa - rekla je Dragana u emisiji "Oko" na RTS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading