PETRUŠEV DOMINIRA U DRESU SRBIJE, A DELIJE SE "ZAPALILE"! Četvorka sve BLIŽE CRVENOJ ZVEZDI!

Autor:

Sport

22.07.2024

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je bio na terenu, pojavile se važne informacije

PETRUŠEV DOMINIRA U DRESU SRBIJE, A DELIJE SE "ZAPALILE"! Četvorka sve BLIŽE CRVENOJ ZVEZDI!

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije je zabeležila još jednu pobedu, onu poslednju pred Olimpijske igre u Francuskoj, pošto je u grotlu prepune Beogradske arene slavila protiv Grčke sa 94:72, čime su na sjajan način zatvorili ovaj pripremni period i spremili se za put u Lil.

Ponovo je sjajan meč odigrao jedan od najkonstantnijih igrača Srbije tokom ovih priprema - Filip Petrušev. Završio je susret sa 15 poena, a posle meča bio je zadovoljan.

- Veliko iskustvo za mene. To je ono što pokušavam da radim. Da doprinesem energijom i odbranom, a u napadu kako bude. Doduše jedno je teorija, a nešto sasvim drugo praksa. Nebo i zemlja zapravo. Davao sam sve od sebe u tim duelima, ali mislim da mogu da napredujem. To su sjajni igrači. Osetio sam kako je to i mislim da mogu još bolje - rekao je Filip.

Republika

Foto: X/Olympiacos_BC

Petrušev u Olimpijakosu

Ipak, dok je on igrao utakmicu u Areni, stigla je vest koja je oduševila delije a vezana je za njega! Naime, Toronto Reptorsi su dali odrešene ruke dvojici igrača, Saši Vezenkovu i Džavonu Frimenu-Libertiju. Prema informacijama američkog novinara Blejka Marfija, Vezenkov sada ima slobodu da potpiše ugovor sa Olimpijakosom, čime bi se dolazak Petruševa u Crvenu zvezdu postaje daleko realniji! S obzirom na to kakve partije pruža i koliko je na Malom Kalemegdanu jako "zvezdaštvo", te da je već viđen na sastanku sa Nebojšom Čovićem, nema sumnje da će razmotriti povratak.

Do tada, Petrušev uživa na parketu sa Jokićem.

- Samo ga pratite i čitate šta on radi. Ako ste sami on će vas pronaći. Svako je shvatio šta treba da radimo. Svako zna svoj posao. Funkcionišemo kao jedan i to je najbitnije, rekao je Petrušev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading