TENIS SE VRAĆA U BEOGRAD! ATP turniri će se ponovo igrati u SRPSKOJ PRESTONICI!

Autor:

Sport

23.07.2024

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković ima sjajne vesti!

TENIS SE VRAĆA U BEOGRAD! ATP turniri će se ponovo igrati u SRPSKOJ PRESTONICI!

Foto: ST/Nikola Mutić

ATP turnir u Beogradu, poznat i kao Srbija open, održavao se u prestonici u kratkom periodu od 2009. do 2012. godine, a potom i tokom 2021. i 2022. godine. Nakon godine pauze, prošle godine smo imali priliku da uživamo u teniskom spektaklu na Srpska openu u Banjaluci. Mnogi su se pitali da li će Srbija ponovo videti turnir tog nivoa, uzevši u obzir revizije kalendara i promene na tržištu. Međutim, Đorđe Đoković, Novakov brat i direktor prethodna tri izdanja turnira, otkrio je u ekskluzivnom razgovoru za "Sport klub" da bi se povratak ATP turnira u Beogradu uskoro mogao desiti!

- Nastavljam sa mnogim poslovnim izazovima, među kojima je organizacija teniskih turnira u Beogradu, što je moj trenutni prioritet. Uskoro ću obavestiti javnost o narednim ATP turnirima koje ćemo imati u Beogradu, i verujem da nas očekuje uzbudljiv period, izjavio je Đorđe i dodao:

Republika

Foto: Starsport

Đorđe Đoković

- Takođe, košarka je moja iskrena ljubav i želja, i nastaviću da radim na tom putu kako bih doprinosio rastu evropske košarke.

Đoković je do skoro bio direktor i predsednik Abaligaškog novajlije - Dubaija, ali se neočekivano povukao sa te funkcije, tvrdivši da mu se ciljevi i vizije razilaze sa trenutnim rukovodstvom kluba. Izgleda da je rešio da se posveti tenisu, iako košarka ostaje njegova ljubav, a u tome će najviše uživati ljubitelji tenisa iz Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading