OVO SU SVI ČEKALI: Luka Modrić odlučio gde će nastaviti karijeru!

Autor:

Sport

17.07.2024

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Hrvatske ostaje veran Madriđanima.

OVO SU SVI ČEKALI: Luka Modrić odlučio gde će nastaviti karijeru!

Foto: Real Madrid C.F/X

Nakon dve nedelje bez kluba, kapiten hrvatske fudbalske reprezentacije, Luka Modrić (38), konačno je osigurao zvanično produženje ugovora sa Real Madridom za još jednu godinu. Modrićeva želja da igra za najveći klub na svetu i završi karijeru tamo uvek je bila jasna. Uprkos brojnim ponudama drugih klubova, uključujući Juventus i unosne predloge iz Saudijske Arabije, vezni igrač je ostao dosledan svom angažmanu u Real Madridu.

Nakon 12 godina kao ključni igrač u Real Madridu, Modrić je prešao u novu ulogu unutar tima. Iako je ranije bio oslonac ekipe, sada je prihvatio poziciju mentora, pružajući vođstvo i stabilnost sa klupe svojim saigračima. Iako je godinama bio najbolji vezni igrač na svetu, gracijozno je prihvatio ovu novu ulogu, čineći da svi lakše vide takvu legendu u svlačionici i pored terena.

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić

Iako je tehnički bio bez kluba od 1. jula, široko se očekivalo da će novi ugovor za Modrića sa Real Madridom biti neminovan. Njegova odluka da nastavi svoje putovanje sa klubom dočekana je sa uzbuđenjem od strane navijača i olakšanjem od strane menadžmenta, čime je učvrstio svoj status voljenog lika unutar Real Madrid zajednice.

Modrićeva posvećenost Real Madridu i njegov prelazak u novu ulogu unutar tima označava uzbudljivo novo poglavlje u njegovoj bogatoj karijeri. Modrić je za ''kraljevski klub'' odigrao 539 mečeva i postigao 53 golova. Godinama unazad je stub Reala i apslolutna legenda kluba, a po svemu sudeći biće i kapiten kluba, što je velika čas za hrvatskog reprezentativca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading