ZVEZDA PRODALA IGRAČA: Evo koliko je šampion Srbije zaradio!

Autor:

Sport

17.07.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler je bio nezadovoljan na Marakani.

ZVEZDA PRODALA IGRAČA: Evo koliko je šampion Srbije zaradio!

Foto: Starsport

Nigerijski fudbaler Piter Olajinka definitivno napušta Crvenu zvezdu i vraća se u Slaviju, a češki klub će platiti obeštećenje od dva miliona evra za njegov transfer. Olajinka je bio nezadovoljan svojim boravkom u Zvezdi i izrazio je želju da se vrati u Slaviju, istrajavajući na transferu. Iako je prvobitno traženo obeštećenje od šest miliona evra, na kraju je postignut dogovor oko niže sume.

Foto: Starsport

Piter Olajinka

Nakon što je izrazio želju za odlaskom, Crvena zvezda je shvatila da nema svrhe zadržavati igrača koji nije više želeo da bude deo tima i pristala je na transfer. Olajinka je stoga uskoro očekuje lekarske preglede u Pragu, nakon čega će obući dres Slavije. Važno je napomenuti da je Olajinka u Zvezdu stigao bez obeštećenja, te da će odlaskom za dva miliona evra klub finansijski profitirati.

Jedan od ključnih faktora Olajinkinog odlaska iz Crvene zvezde bila je nedovoljna iskorišćenost u timu, posebno pod vođstvom trenera Bahara. Iako je kod trenera Milojevića dobio značajniju ulogu, to nije bilo dovoljno da se odluči za ostanak u Beogradu.

Transfer Pitera Olajinke nazad u Slaviju za dva miliona evra predstavlja značajan događaj kako za Crvenu zvezdu, tako i za samog fudbalera. Očekuje se da će se njegov povratak u Češku pokazati kao koristan za obe strane, dok će navijači pratiti dalji razvoj situacije sa velikim interesovanjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading