REPUBLIKA SAZNAJE: Večiti u ratu za dete Crvene zvezde!

Autor:

Sport

17.07.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajnim partijama privukao veliku pažnju.

REPUBLIKA SAZNAJE: Večiti u ratu za dete Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Od kako je obukao dres Železničara, Lazar Romanić pruža fanstatične partije koje je Pančevce održao u životu i zahvljajujući njegovom doprinosu ''dizelka'' je zadržala status Superligaša. Međutim, ponude na adresu Pančevaca za ovog talentovanog fudbalera sve više stižu.

Kako Republika saznaje za Romanića su zainteresovani Crvena zvezda, Partizan, Trabon i Rubin i Nižnji Novgorod. Romanić je cele prošle sezone igrao odličnom nivou, a od starta, bio je u par navrata i najbolji igrač kola, a njegovi golovi spašali su Pančevce negativnih rezultata. Za sada Romanić ostaje fudbaler Železničara, ali nije isključeno da će do kraja prelaznog roka razmatrati ponude i sačekati još koju. 

Foto: Starsport

Lazar Romanić

Zimus je Železničar odbio ponudu Rubina od 600.000 evra za Romanića, jer ozbiljno računaju na njega. Romanić je ponikao u Crvenoj zvezdi, ali nikada nije dobio pravu priliku, pa je morao da se kali zaobilaznim putem u inostranstvu. U dosadašnjem delu karijere igrao je i za OFK Beograd, Borac Čačak, Lamiju, gde se i afirmisao kao fudbaler i privukao pažnju ''dizelke''.

Biće zanimljivo videti koja će sudbina biti Romanića. Da li će izabrati tim iz Ljutice Bogdana, gde je prošao omladinsku školu, ali nije uspeo da se probije do prvog tima ili će otiću u redove večitog rivala i pokazati Zvezdi da je pogrešila što mu nije pružila šansu. Zanimljive si inostrane ponude, tako da će Romanić biti na slatkim mukama. Ima još dosta do kraja prelaznog roka i sigurno će biti veoma uzbudljivo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading