VAZURA PROZVAO CRVENU ZVEZDU I NAJAVIO TITULU PARTIZANA: Evo šta je za njega najjače oružje crno-belih

Autor:

Sport

17.07.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće biti lako, ali obećavamo da će ekipa dati 100 odsto. Borićemo se svim putevima da prvenstvo bude pošteno, rekao je čelnik "parnog valjka".

VAZURA PROZVAO CRVENU ZVEZDU I NAJAVIO TITULU PARTIZANA: Evo šta je za njega najjače oružje crno-belih

Foto: Starsport

Miloš Vazura

Fudbaleri Partizana će svoju prvu utakmicu u novoj sezoni odigrati protiv Napretka iz Kruševca u petak u 21 čas i to kao gosti na svom stadionu. Generalni direktor Miloš Vazura najavio je početak nove sezone i istakao visoke ciljeve kluba. On je naglasio da Partizan uvek teži ka osvajanju titule.

On je napomenuo da dolazak novog-starog trenera Aleksandra Stanojevića predstavlja ključni faktor za ostvarenje ambicioznih ciljeva kluba. Vazura je istakao da je Stanojevićeva veština i iskustvo od presudnog značaja za tim.

Republika

Foto: Starsport

Ima pune ruke posla: Aleksandar Stanojević

- Kao i uvek Partizan ima najviša očekivanja i ciljeve. Partizan uvek ide na osvajanje titule, zato smo doveli trebera Aleksandra Stanojevića koji zna kako se to radi. Nadam se da ćemo se boriti do kraja sezone. Naš glavni protivnik ima ogroman budžet, neće biti lako, ali obećavamo da će ekipa dati 100 odsto. Borićemo se svim putevima da prvenstvo bude pošteno i verujem da će biti, to nam je najbitnije - rekao Vazura.

Podsetimo, Stanojević mora da uklapa nove i stare igrač eu tim, ali i da kalkuliše sa bonusima. Zato je i bio besan zbog povećanja kvote sa jednog na dva igrača u postavi rođena posle 1. januara 2002. Opcije su desni bek Vukašin Đurđević i krilo Nemanja Trifunović. Evo ko bi mogao da ispašta. Pre svega Aleksandar Filipović, dok se čeka stasavanje i uklapanje u tim desnog beka Milana Lazarevića. Druga kolateralna šteta mogao bi da bude Ksander Severina. U svakom slučaju, tim Partizana mogli bi da čine Jovanović, Đurđević, Mujakić, Marković, Antić, Arijaga, Zahid, Kalulu, Goh, Trifunović i Saldanja. Dakle, kombinacija željenog i iznuđenog, starog i novog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading