ČAST I DOSTOJANSTVO ISPRED SVEGA: Unuk slavnog boksera odbio ogroman novac za borbu!

Autor:

Sport

17.07.2024

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deda bi bio ponosan.

ČAST I DOSTOJANSTVO ISPRED SVEGA: Unuk slavnog boksera odbio ogroman novac za borbu!

Foto: Profimedia

Nico Ali Wolš, unuk legendarnog boksera Mohammada Alija, nedavno je odbio ponudu da se bori protiv Džejka Paula, iako je ponuda iznosila čak 2.3 miliona funti. Nakon što je pobedio Sonu Akale u revanšu, Ali Wolš je otkrio da je odbio ponudu od Paula i njegove agencije Most Valuable Promotions.

Foto: Profimedia

Niko Ali

- Moralno gledano, to je bila laka odluka. Rekao sam ne pre nego što sam čuo ponudu - istakao je Niko za Skaj Sport.

Ovo nije prvi put da se Ali Wolš dovodi u vezu sa popularnim jutjuberom koji se preobratio u boksera.

- Pokušavao sam da se borim sa ovim prevarantom, a sada je priznao da me je izbegao nazivajući me cirkuskom atrakcijom - naveo je poznati jutjuber.

Foto: Profimedia

Džejk Paul

Paul se nedavno borio protiv bivšeg UFC zvezde i boksera bez rukavica Majka Perija nakon što je doživeo poraz od Tomija Fjurija

- Naravno, to bi bilo novac koji nikada nisam zaradio u svojoj karijeri. To bi bio novac koji nikada nisam ni video. Ali da li je sve zaista novac? Tako sam vaspitan. Morate se zapitati koliko vredi vaš ponos? Za koliko ste spremni prodati se? Jer upravo tako je, barem prema mom shvatanju. Svako drugi to može uraditi. Ali za mene, ja sam Ali, moje ime nosi veliku težinu. Ne verujem da bih trebao da se igram u blatu sa osobama poput Jakea Paula - poručio je Ali.

Ali Volš je kritikovao Jakea Paula zbog toga što smatra da je njegovo ponašanje cirkus.

- To je cirkus. Ljudi vole cirkus. Ali to nije nešto sa čime biste se trebali mešati u smrtonosni sport poput boksa. Mi smo u ozbiljnom sportu i to nije nešto što bi trebalo olako shvatiti. Mislim da se igranje igara, na način na koji to Jake Paul radi, ne sme mešati sa sportom koji je tako smrtonosan - jasan je Ali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading