BOMBA: Šabaz Nejpir blizu crno-belog dresa!

Autor:

Sport

17.07.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nejpir prelazi u tabor najvećeg rivala.

BOMBA: Šabaz Nejpir blizu crno-belog dresa!

Foto: Starsport

Jago dos Santos i Šabaz Nejpir

Pregovori oko buduće sredine za košarkaša Šabaza Nejpira, koji je nedavno napustio redove Olimpije iz Milana, i dalje traju. Nakon što je proveo prvi deo sezone u Crvenoj zvezdi, Nejpir se vratio u Italiju, ali mu je i tamo istekao ugovor. Sada je u potrazi za novim timom, a najnovije informacije ukazuju na to da bi Virtus iz Bolonje mogao da bude nova destinacija za ovog talentovanog igrača.

Foto: Starsport

Šabar Nejpir

Iako je Virtus izrazio interesovanje za angažovanje Nejpira, finansijski detalji pregovora predstavljaju glavnu prepreku. Obe strane nailaze na probleme oko ponude i potražnje plate, što dodatno otežava završetak pregovora. Tim iz Bolonje suočava se sa nedostatkom novčanih sredstava, ali istovremeno ističe da im je Nejpir glavna meta ovog leta.

Zanimljivo je da je Virtus iz Bolonje najveći rival Olimpiji iz Milana, a uprkos finansijskim izazovima, klub nije odustao od pokušaja da dovede Nejpira. Ovo interesovanje dodatno doprinosi neizvesnosti oko budućnosti ovog iskusnog košarkaša.

Ukupno, situacija oko Šabaza Nejpira i njegovog potencijalnog transfera u Virtus iz Bolonje ostaje neizvesna, dok se pregovori nastavljaju. Iako su finansijski detalji trenutno glavna prepreka, ostaje da se vidi da li će se klub i igrač usaglasiti i pronaći zajednički jezik koji će omogućiti Nejpiru da nastavi svoju košarkašku karijeru u novom okruženju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading